jazzman Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 hey, niestety mam taki problem ze po przekierowaniu domeny poprzez URL strona pojawia sie w ramce. Ma to ogromny wplyw na indeksowanie i pozycjonowanie gdyz jest ona widoczna tylko pod adresem URL. W googlach mozna ja znalezc pod forum klarnetowe bo wczesniej taka strona tam sie znajdowala. Czy moge zrobic jakies inne przekierownie, nie używajac URL?? bo dnsy na razie odpadaja... Dostawca home.pl, serwer apache nie od dostwcy domeny... Prosze o pomoc gg:7846211 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Przekierowanie na IP serwera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzman Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Przekierowanie na IP serwera ? Niestety nie wiem jak to zrobic? Co wpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.