Virusek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 U mnie też site wzrósł mniej więcej do tylu co było przed filtrem. umnie tez ale serpy nadal stoją w tym samym miejscu Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 wczoraj była na 6 stronie dzisiaj na 4 . Będzie dobrze panowie i panie. forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 wczoraj była na 6 stronie dzisiaj na 4 .Będzie dobrze panowie i panie. akurat takie wahanie nic nie znaczy:) Niestety nie napawa to optymizmem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 przed filtrem site mi spadł z 7000 do ok 4000 a teraz wzrósł do niecałych 8000 jak to taka zła strona że na filtr zasłużyła to po co ją indeksuje? dziwne to google ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eldoka Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 przed filtrem site mi spadł z 7000 do ok 4000 a teraz wzrósł do niecałych 8000 jak to taka zła strona że na filtr zasłużyła to po co ją indeksuje? dziwne to google ;P miałem to samo ale nieco większe liczby ale porównywalne spadki % forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo! naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo! masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja tam mam wahania od 5 do 7 strony cały czas ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjoner_2006 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 No i drgnęło, domena która złapała filtr z końcem lipca wypadła całkowicie z wyników wyszukiwania (do tej pory latała pomiędzy 4-8 stroną). Dziś jakby ban, nawet na nazwę firmy nie ma jej w pierwszej 200, dalej nie szukałem . Od początku filtra żadnych nerwowych ruchów. Linkowanie jak wcześniej, żadnych zmian kodu strony. Ktoś ma podobna sytuację ? Sprzedajesz samochód, ta auto giełda jest dla Ciebie. Tu kupisz Sauny a tu maszyny używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 przed filtrem site mi spadł z 7000 do ok 4000 To to nie jest spadek mi z 56k do 2site poszło, to już można nazwać spadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garyoldman Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 pozycjoner_2006 miałem tak z kilkoma frazami, ale na drugi dzień wróciło do normy. Więc poczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CashNet Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A jeszcze takie szybkie pytanie jak i tak temat ciągniecie . Jak często aktualizowane były zafiltrowane serwisy i jakim contentem (zdjęcia/text/filmy)? Czy konkurencja, która została aktualizowała je częściej? sennik.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo23 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wiecie jak ja to widzę: Jest Wtorek, 2 Grudnia 2008, wchodzę na forum a tam jako pierwszy temat "Filtr z 28 na 29 lipca w Google" z 1231 odpowiedziami, końcowe brzmią " no chyba coś drgnęło - z 7 strony dziś jest 5" :/ Dziwne to google, ludzie spamują czym się da, robią rakie wałki, wyłudzają na adsensach, a my tu uczciwi ludzie ze skromnie pozycjonowanymi stronami taki prezent dostaliśmy - dziwne że moja konkurencja która też używa SWLi itp. jakoś nie poleciała i ma się coraz lepiej. Chciałem stworzyć kilka nowych stron, ale teraz to mnie jakoś nie bawi, bo niby jaką mam pewność co się stanie. Nie podoba mi sie taka praktyka - dają filtr - OK, ale niech powiedzą kiedy i za co i jak można się poprawić. Błąd systemu - ? ok, dzień, dwa, ale nie tyle, poza tym każdy może popełnić błąd ale niech potrafi się przyznać. Powiało pesymizmem, ale cóż jest jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Chyba, a wręcz na pewno nie widziałeś niektórych stron które złapały tego filtra i nie były systemami dopalana ani spamami. Nie piszę o swoich ale aż mnie dziwi jak takie strony filterki łapią to ja nie wiem co ma być w tych wynikach google (chyba właśnie dobry spam generowany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrampX3 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Szkoda, że spamy, beznadziejne stronki zostają, a nawet lecą na TOP pozycje. Za to wartościowe rzeczy dostają w du**ę od filtra. Wierzyć mi się nie chce, że to sprawka jakiegoś moderatora z google Polska. Waleni monopoliści Spamy to sobie można z 301 polecieć wypozycjonować od nowa i będzie git, ale co zrobić jak macie spore forum. Chyba trzeba zainwestować w kampanie i o to im chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 u mnie strony zafiltrowane powracaja powoli na swoje pozycje... Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 u mnie strony zafiltrowane powracaja powoli na swoje pozycje... tzn ? Wyszły na pozycję <40 ? Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.