Lukas_79 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 jak tak dalej pojdzie to AW tylko zostanie w wynikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sglaz Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Moim zdaniem za szybko nie wrócą. z całego serca życzę Ci abyś się mylił Przecież serwisy trzeba z czegos opłacić Ochrona Danych Osobowych - portal Administratora Bezpieczeństwa Informacji Przepisy Kulinarne dla Ciebie - przepisy, porady, artykuły, nauka gotowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scandall Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 No mnie najbardziej irytuje, że moja konkurencja która ma SWL, linki marnej jakości tylko, że w dużej ilości do tego ukryte divy ze słowami kluczowymi, plus np. cloacking trzyma się świetnie na pozycjach 1-5. Dobra, czas chyba zająć się rolnictwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olecki Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 witam zglaszajcie masowo swoje strony do rozpatrzena, moze widzac tak duza ilosc zgloszen rusza du*e i cos zrobia. (nie wiem czy sam w to wierze:) co ciekawe, wypada mase wartosciowych serwisow, wiec niedlugo zostana syfki .. znam mase serwisow konkurencyjnych do mojego (ktory siedzi w filtrze), a ktore maja na swojej stronie SWL, korzystaja z SWL, sa zasyfione itd.itp a pojechali filtrem po dobrych stronach, zostawiajac syf w czolowych wynikach. niezle ... obawiam sie ze polskie google dalo xxxx i to niezle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlodyy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Orientuje sie ktos może jak to jest z google.com? czy angielskie strony również poleciały? bo na forum mojego seo moda(EN) nic o tym nie piszą, może tylko Polska dostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja szukałem na forach EN i nie znalazłem takiego poruszenia jak u nas... U nich spokó, tak jakby tylko na nas trenowali Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Śmieszne trochę, na moją średnio obleganą frazę top3 to wartościowe serwisy, reszta to strony na yoyo.pl z duplicate content albo inne śmieci, dopiero poza top10-20 zaczynają się wartościowe serwisy . Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Właśnie spadł PR z 3 na 1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 wlasnie to znaczy w dniu dzisiejszym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Właśnie zauważyłem że zafiltrowana strona ma wyindeksowaną stronę główną, to samo jest u was ?. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Właśnie zauważyłem że zafiltrowana strona ma wyindeksowaną stronę główną, to samo jest u was ?. U mnie strona główna przez cały czas jest zaindeksowana. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 3 i 4 sierpnia też poleciały filtry... rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie zauwazyłem tego wczesniej, więc się pytam co bardziej spostrzegawczych. Czy w wynikach "Szukaj w Internecie" z zapytaniem o adres strony jesteście normalnie na top1? W "Szukaj na stronach kategorii: język polski" oczywiście nie. Nic bardzo ważnego na szczęście mi nie poleciało, więc tylko z doskoku to obserwuję, ale z niepokojem... I jeszcze jedno pytanie, czy mieliście filtr w okolocach maja? Czy strony wyszły z tamtego filtra i wpadły ponownie? Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian88 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Wniosek jest prosty, nie ma sensu tworzyć dużych wartościowych serwisów, tylko mini 10 stronek z unikalną treścią napisaną pod wyszukiwarki z ładnym szablonem i linkować do top10. W dzisiejszych czasach tylko takie rozwiązanie jest najrozsądniejsze, bo jak dostaniesz filtra na jedną stronę to pozostaje 9 . Właśnie zabieram się za coś takiego, bo tamta strona chociaż jest jedną z najlepszych w branży i tak na siebie nie zarobi. Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardyTwardy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @Adrian88 ostatnio na GG z kimś dokładnie o tym samym rozmawiałem Pawel Pawlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.