mrozik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam, Chciałbym wydać z 80zł na hosting pod zaplecze tematyczne, najlepiej by było abym mial ze dwa IP. Co proponujecie? Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 80 zł miesiecznie ? Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 80 zł miesiecznie ? Jeśli mądrze(różne ip ) to czemu nie... Wolałbym rocznie, jak pisałem ma to być zaplecze tematyczne, a nie spam, który zabiera całe giga transferu dziennie. Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 chyba za 48,80 masz niezłe konta na linuxpl.com Ewentualnie wyszukaj na allegro "jor.pl" promocja z okazji 3 urodzin i tylko około 14 zł na rok EDIT: Link do aukcji https://www.allegro.pl/show_item.php?item=400091361 tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ewentualnie wyszukaj na allegro "jor.pl" promocja z okazji 3 urodzin i tylko około 14 zł na rok Mam uraz do ofert z allegro, raz kupiłem hosting na rempli.net, ale domena dostała bana. Jor to chyba inna jakość... Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na jor.pl nie ma co narzekać pewna firma. tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Na jor.pl nie ma co narzekać pewna firma. Kupiłem;) razy dwa, zostaje mi 50zł.. Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik999 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 HostNine.com - reseller 10 IP 15GB dysk Nie pamietam ile tranferu. cena 20zł miesiecznie. Chcesz czegos wiecej? Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Kupiłem;) razy dwa, zostaje mi 50zł..Jak domenki masz, to teraz zgrzewka red bulla i do boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Reseller w HostNine 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrozik Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Reseller w HostNine A jak najlepiej przelać im kasę ? Zagadki matematyczne Forum Szachowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Paypalem i potwierdzam, że sie tam opłaca mieć konto Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Reseller w HostNine A jak najlepiej przelać im kasę ? Placę paypalem, najwygodniej 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 ...10 IP 15GB dysk Nie pamietam ile tranferu. cena 20zł miesiecznie. ... Hmm, sprawdzam na stronie najmniejszego resellera. 2 IP (najmocniejszy ma 4 IP, gdzie te 10?) 15GB dysk i 150GB transfer miesieczny. Cena to 19.95$ to jeszcze nie 20zl. Pewnie z kodem H9 dostanie sie rabat 50% ale chyba tylko przez pierwszy rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Za pierwszą płatność. Można chyba nawet kupić >1 rok. P.S. Pakiety się ostatnio zmieniły. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.