Irek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Po 5 dniach użytkowania promocyjnego konta stwierdzam że promocja chyba odniesie skutek odwrotny od zamierzonego. Do tej pory czytałem pochlebne opinie o firmie co ma się nijak do obecnych moich doświadczeń. Konto działa tragicznie co z pewnością nie skłoni mnie do jego przedłużenia za 333 zł. Niestety nie wystarczy zrobić promocji żeby zyskać, trzeba ją zrobić dobrze żeby nie stracić. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thrandvil Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Niestety tak jak napisał Irek. Wczoraj problemy z sensownym korzystaniem z phpmyadmina (czas wczytywanie), aktualnie wszystko, włącznie ze stroną główną hostingu leży. Konta się na wiele nie nadają, a szkoda. Artykuły tematyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Może wypowiedzą się pracownicy jor.pl - bo nie wiem czy usuwać mój blog z tego konta czy polepszą usługi. Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najdmen.pl Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Hop Hop Temat nazywa się: [OFERTA] opienie są z tego co widziałem w innym dziale Certyfikaty SSL 50% taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 oo aukcje usuneli..dobrze ze nie kupilem hostingu, juz mialem zamawiac i bym sie nacial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 A przedstawiciele jor.pl chyba wyjechali na wakacje katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Niestety o wakacje trudno Proponuje nieco poczyścić ten temat, a opinie wygłaszać tutaj: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry435486 Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 ja ciagle czekam na aktywacje konta kasa wplacona mail wyslany aukcja na allegro juz dawno wygrana Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Właśnie mnie znajomy pytał o jakiś hosting wiec powiedziałem mu o tej aukcji na allegro. Kliknąłem na link do aukcji a tu niespodzianka. Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro.Więcej informacji o usuwaniu aukcji i zasadach na Allegro. adminnius (302) - Konto zawieszone Nie wiem co jest ale z tego co czytam to się cieszę że jeszcze przelewu nie zrobiłem tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Konto było zawieszone z powodu nieporozumienia - już jest odblokowane. Aukcja została wystawiona ponownie - jednak wystawiamy, tylko 35 kont: https://allegro.pl/item408917464_96_taniej_...domena_pl_.html Prawdopodobnie będzie możliwość przedłużenia konta w promocyjnej cenie - 99 zł brutto. Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulfik Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 a wy jacys dziwni jestescie spamy sie tam indexuja, wszystko jest spoko to ze sie wczytuje chwilke dluzej ... a czego sie spodziewacie za 13pln ? Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Szymura Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Mnie się nawet szybko wczytują . Na razie nie narzekam, zobaczymy jak będzie. Pingi mam nawet w granicach 15 ms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a czego sie spodziewacie za 13plnSą to konta o wartości 333 zł brutto, jedynie kupione w promocyjnej cenie.Proponuje nieco poczyścić ten temat, a opinie wygłaszać tutaj:Są to opinie dotyczące promocji, więc nie widzę powodu żeby były w innym miejscu. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucky Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Aukcja usunięta. W takim razie gdzie mogę dokupić? Jak było wcześniej to sry... Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa! Skuteczny SEO Copywriting! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Wystarczy użyć wyszukiwarki MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.