Jor.pl Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no i oczywiscie potrzebna jest informacja o koncie bankowym bo w mailu niestety ona nie przychodz Proponuję czytać treść aukcji do końca, lub maila, który przychodzi po licytacji, w którym można przeczytać: Jeżeli kupiłeś konto hostingowe, to informacje odnośnie finalizacji zamówienia znajdziesz na aukcji. Pozdrawiam Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dziewietnascie chłostingów Zobaczymy co będzie dalej Gratulacje i życzę wysokiej sprzedaży (no i wysokiej jakości serwerów ( o co sie nie martwię - sam jestem klientem już przeszło pół roku - i jest bezproblemowo ) Pozdrawiam edit : Literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_kUtek_ Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Trzeba przyznać, że oferta jest wyjątkowo korzystna. Szczególnie, że jor to nie jest 'kolejna firma krzak', a faktycznie niezła firma oferująca hosting. Jak tylko się obudzę, to skorzystam. ;-) Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś. Ostatnio dodane strony w katalogu. najpiękniejsze kobiety świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Da się tak zrobić, że się kupi się dwa konta a dostanie się jedno 2x powiększone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jor.pl Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Wiele osób o to pyta, więc spieszę z odpowiedzią. Naturalnie, jest taka opcja. Wystarczy zamówić na Allegro 2, lub większą ilość kont. Następnie należy zamówić na naszej stronie tylko jedno konto, a zapłacić za równowartość kilku. Konto zostanie założone, a następnie powiększone do ustalonej wartości. Tani Hosting - od 7 lat w sieci! Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzięki za ciekawy komentarz "Błyskawiczna wpłata, miły kontakt, wszystko według Biblii, Koranu oraz Kajko i Kokosza . Polecam każdemu interesy z tym Allegrowiczem!" NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macis Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Prosiłem 3 dni temu o powiększenie (jest 2 MB) limitu wgrania bazy przez php-admina przez kontakt na jor.pl i przez kontakt na forum a tu mogiła, admin jakiś gbur... loguje się na forum ale ciężko mu odpowiedzieć. Napisałem przed chwilą o zwrot pieniędzy bo rezygnuję z tego hostingu, mam prawo w ciągu 7 dni zrezygnować z usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Coś mi to konto raz chodzi, a raz nie chodzi - czy też tak macie? Chodzi o pady... Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tak, ten sam problem od samego początku :/ Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tortuga Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 6 dni temu wysłałem do Jor.pl email, po kilku dniach kolejny i nadal nie dostałem odpowiedzi. Jeśli admin nie odpowie to może przynjamniej któryś z forumowiczów. Poniżej treść mojej wiadomości: Witam.Przedwczoraj złożyłem zamówienie na aukcji na Allegro dotyczącej promocji hostingu w Państwa firmie. Wczoraj wysłałem pieniądze przelewem i chciałem złożyć zamówienie na stronie jor.pl, zgodie z informacą na stornie aukcji. Po wybraniu opcji standard2, przechądzę na stronę z parametrami serwera, klikam "zamawiam" i wyświetla mi się strona z możliwością zamówienia domeny. Nie jestem zainteresowany kupnem domeny i chcę zakończyć proces składania zamówienia, niestety nie wiem jak, bo nie mogę znaleźć na stronie żadnej opcji czy przycisku? Poniżej podaje linki do kolejnych stron po których przechodzę: https://www.jor.pl/index.php?hosting=oferta https://www.jor.pl/index.php?hosting=plan&id=12 https://www.jor.pl/index.php?adminpanel=spr...n=tak&id=12 Jak mogę dokończyć transakcję? Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Szczepanik Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 @Tortuga pewnie musisz wybrać swoją darmową subdomenę w domenie .jor.pl (identyfikator) tak jak to bywa chyba w każdej innej firmie. MasterNET.pl od 7 lat w sieci Infolinia: +48 12 350 20 01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tortuga Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dzięki Adrian. Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Już prawie połowa wysprzedana Jak śmigają hłostingi:)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak śmigają hłostingi:)? Powiem szczerze, że dobrze lecz są za często pady Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venon Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Prosze co to sie nie dzieje:) jor.pl za 13,32 na rok, aż grzech nie kupić. Kupiłem 1 sztuke i tak sie zastanawiam czy jest szansa przydzielenia innych ip jeśli kupie kolejne ? tani webmaster jak oszczedzać na wodzie dobry freelancer lub webmaster firma transportowa Oświęcim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.