Mion Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Nowa funkcja w programie Ping SEO Master 2.2.0 Dodałem nową funkcję pozwalająca na szybkie odpingowanie wybranego serwisu bez potrzeby dodawania jego adresu do bazy danych programu dostępną z głównego menu Akcje -> Szybkie pingowanie W związku z wprowadzeniem nowych funkcji czasowo przywracam możliwość testowania. Dla ułatwienia korzystania z programu bez konieczności instalacji przygotowałem wersję spakowaną RAR. Archiwum wystarczy wypakować, dodać swoje adresy i można pingować oraz cieszyć się zindeksowaniem oraz rosnącym wskaźnikiem site widocznym w nowym module do sprawdzania zindeksowania w google. Archiwum rar do pobrania i podmiany z: https://pingseomaster.hot.net.pl/NewPSM.rar należy podmienić główny program PingMaster.exe 2.0.0 z wypakowanego archiwum. PS jak chodzi o opinie o programie znalazłem interesujący wpis na blogu: Ping SEO Master ? pingujący ideałJest to chyba najbardziej rozbudowane narzędzie do pingowania, więcej funkcji absolutnie nie jest potrzebnych. Polecam go do używania jako główne narzędzie do pingowania, a skrypt Linuksowy niech sobie będzie odpalony, nikomu to nie zaszkodzi[...]zważając na to, że program Ping SEO Master bardzo, ale to naprawdę baaardzo przyda nam się do szybkiej indeksacji naszych podstron. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 na sprawdzaniu INDEKSACJI po 1minucie program sie zawiesza zawsze. sprzęt mam mocny Pingowanie Idzie Ok jak jest na 0 to w minute 10 pingów 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Proszę sprawdzić czy wszystkie adresy google DC są aktualne na liście, bo dopiero wczoraj zauważyłem, że nie niektóre z nich przestały działać. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniq Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niezla ta funkcja szybkiego pingowania wczoraj odpingowalem nie niezindeksowane forum, a dziś już jest w indeksie google , naprawde niezle Ogłoszenia nieruchomości Szwecja Nieruchomości Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bo o to właśnie chodzi Panie kolego w końcu jak ktoś napisał na swoim blogu "Ping SEO Master pingujący ideał"... Pingować można tym programem szybko i skutecznie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 I to nawet bardzo skutecznie. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Również jestem zadowolony z nowej funkcji jak i całego programu. Gdy uruchomię szybkie pingowanie to nie nadążam z wklejeniem kolejnego linku Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak miło HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_ek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Fajnie jakbyś podesłał aktualną liste google DC , jak pisałeś, że jest zmieniona 50% Taniej 30 profili z domen edu/gov lub 30 profili z domen DA80-100 15PLN 7,50PLN web4you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Jak chodzi o DC to sam jestem zaskoczony, że ich adresy IP porostu przestały działać, bo wydawało mi się, że jest to stała, a nie zmienna Przed chwilą sprawdzałem zindeksowanie z taką listą adresów DC : 64.233.169.19 64.233.183.17 64.233.189.44 66.102.9.18 66.102.11.19 66.249.89.19 72.14.203.19 209.85.129.18 209.85.135.17 i wszystkie działały... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Lista aktywnych DC i ich IP się ciągle zmienia - są "stałe" ale tych jest mało. https://www.vaughns-1-pagers.com/internet/g...ata-centers.htm - średnio odświeżana lista https://www.seocritique.com/datacentertool/ - ja z tego narzędzia pobieram aktualizacje z jakich IP można korzystać Mam nadzieję że Ci się przyda Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Właśnie z tej listy https://www.seocritique.com/datacentertool/ pobierałem te IP DC... No cóż - będzie trzeba przy czasie dopisać moduł do sprawdzania dostępności danych DC, bo jaki już pisałem nie jest to wartość stała, ale zmienna. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djurek Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A ja prosze bardzo o rozwiązanie problemu z blokowanie ze strony google przy sprawdzania wpisow w indeksie. Super opcja jest to ale po 50 szt dostaje bana.Nie da rady to robic jakos na zewnatrz przez prox? LinkedIn - Dariusz Jurek * SEO & Copy Writing on demand & https://findbeauty.expert/ AI https://www.timecamp.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Pisałem już o tym wcześniej, że wszelka aktywność zadań z danego IP się sumuje. Wiec jeśli z danego adresu IP jest dużo zapytań google go zablokuje, ale na pewno nie po 50 odpytaniach/IP z samego programu Ping SEO Master. Najwidoczniej Stosujesz inne programy wykonujące żądania do Google , lub w Twojej sieci takowe działają. Ja stosuje ze zmienianiem google DC i nie dostaje bana nawet przy 100 odpytaniach co jakiś czas... Z implementacja obsługi proxy to nie problem, ale problem jest te proxy posiadać i to nie proxy z publicznie dostępnej puli, bo takowe są nieprzydatne, ale własne adresy. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cestro Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 A mi nie chce zainstalować narzędzia. Mrugnie tylko okienko DOSowskie i tyle z instalacji. Co może być nie tak? multikonto, recydywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.