Pey Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam, chciałbym zaproponować małą zmianę, która może się przydać każdemu użytkownikowi. Tzn., chodzi dokładnie o listę wpisów jakie posiada każdy z użytkowników, ja mam dużo wpisów i trudno jest znaleźć wpis który dodałem jako ostatni bo trzeba wybierać w opcji na górze, czyli 1, 2, 3, 4, 5 itd. - czy nie dałoby się dodać możliwości wyświetlania listy wpisów z wyborem "od najnowszych" i "od najstarszych" ? W sumie też dobrym wyjściem mogłoby być dodanie nad listą wpisów opcji szukaj swoich wpisów. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Dodaj darmowy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskar8 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Wtam Jest mozliwość dodawania stron prywatnych w tym katalogu, czy tylko mozna firmowe?? ____________________ spawanie fmea Aerobiczna 6 Weidera Zapraszam na forum Kia wszystkich posiadaczy samochodów Kia Portal spawalnictwo, giełda spawalnicza,forum spawalnicze Fanklub Kia dla miłośników marki Kia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 można, to nie katalog firm Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 8 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 można, to nie katalog firm Potwierdzam, można !!! Nie można tylko erotyki Natomiast chciałbym prosić osoby wprowadzające wpisy aby zwróciły szczególną uwagę na wprowadzanie wpisów katalogowych wyłącznie w języku polskim i bez błędów. Jak pewnie zauważyliście od jakiegoś czasu wpisy są tłumaczone na kilkadziesiąt języków do katalogu Kafito Multilanguage i niestety słowa napisane z błędami nie są poprawnie przetłumaczone Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutama Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ostatnio pojawiły się w wizytówkach avatary i nazwy użytkowników którzy są właścicielami danego wpisu, proponuję żeby jeszcze wstawić link "zobacz inne wpisy tego użytkownika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 czy nie dałoby się dodać możliwości wyświetlania listy wpisów z wyborem "od najnowszych" i "od najstarszych" ? W sumie też dobrym wyjściem mogłoby być dodanie nad listą wpisów opcji szukaj swoich wpisów. dla wszystkich którzy w kafito mają wprowadzoną dużą ilość wpisów, myślę że to dobra wiadomość: - dodaliśmy sortowanie wpisów wg od najnowszych/od najstarszych, - wstawiliśmy nad listą wpisów okienko wyszukiwarki własnych wpisów Będzie łatwiej nawigować po liście wpisów Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimik Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Tak na marginesie to bardzo szybko wchodzą wpisy do indeksu w Waszym katalogu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pey Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Wreszcie, doczekałem się tego rozwiązania!! bo mając kilkaset wpisów wymiękałem już z odszukaniem tego, który miałem edytować. Dodaj darmowy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Korzystacie z funkcji Google SideWiki? Jeśli tak to zapraszam tutaj do wypowiedzi na temat Kafito. Aby móc brać udział w tej dyskusji trzeba mieć włączoną funkcję SideWiki w Google toolbar. Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Wprowadziliśmy w Kafito możliwość płatnego wyróżniania wpisów tzw Złoty Wpis Wszystkich zapraszam do brania udziału w Codziennym Konkursie Konkurs jest banalnie prosty, a można wygrać kod do usługi Złoty Wpis Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutama Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Konkurs jest banalnie prosty Faktycznie prosty, już wysłałam odpowiedź Czy jutro też będzie takie łatwe pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pey Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Wysłane jak informujesz o wynikach konkursu? Dodaj darmowy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Jak informujesz o wynikach konkursu? Link do informacji o zwycięzcy będzie na stronie konkursowej Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pey Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Cześć Sawek, czy dojdą jeszcze jakieś nagrody rzeczowe oprócz wyróżnień w kafito? Dodaj darmowy wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Razem z katalogiem Branza zapraszam do zabawy w poszukiwanie kodów umożliwiających bezpłatne wyróżnianie wpisów katalogowych. Szczegóły zabawy Życzymy wielu znalezionych kodów i wyróżnionych wpisów Administratorzy Branza i Kafito Kafito - Centrum Informacyjne, CentrumPR - Centrum Prasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.