Dido Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Dziękuję za inteligentne rady . Co do stopki to bez przesady - od kiedy serwis z 10-15 linkami w stopce uznawany jest za spam ? No dla Ciebie może to nie jest wielki grzech , ale wkrótce czy to z automatu dostanie filtra czy jak zobaczy to kiedyś googlowy moderator. Za uczestnictwo w systemach wymiany linków mających na celu sztuczną manipulację wynikami. Patrz wskazówki G. dla webmasterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wystąpił chyba jakiś bug w jakiejś dodawarce - zamiast opisu podany było kodowanie - wszędzie "iso-8859-2". Dotyczy wpisów z wczoraj i dzisiaj. Informuje o tym dlatego że wszystkie te wpisy poszły automatycznie do piachu - proszę więc o ponowne dodanie stron tym razem z poprawnym opisem. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 .. a już myślałem , że mój miniacz się wyłożył. 20 nowych wpisów i wszędzie jako opis: iso-8859-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 cos nie dziala ten katalog......error 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Faktycznie - stoi na hekko w s1 więc proszę o wyrozumiałość - pewnie coś teraz robią... edit. już działa - niestety od jakiegoś czasu takie pady są częstsze ale ufam że hekko sobie z tym w końcu poradzi. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Przyjmowanie nowych wpisów do katalogu zostaje tymczasowo zawieszone. Powód: prace nad otwartym mini mod v3.0. Planowany powrót: na początku marca. Wtedy mam tez nadzieję wypuścić kolejny elegancki katalog już na nowym silniku. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Katalog Stron Intelekt znów działa! Oczywiście już nie na miniaczu ale na skrypcie SEOKatalog. Autorem skórki jest sirkus. Wszystkie wpisy zostały zaimportowane a stare URLe kategorii/podkategorii/wpisów przekierowane są 301 na nowe podstrony więc nic nie poszło na marne. Katalog ma roczek (z czego kilka miesięcy przespał ) i z pewnością nie zniknie - bez obaw. Żadnych linków wychodzących prócz wpisów; żadnych SWLi; żadnych śmieci. Pod względem regulaminowym niewiele się zmieniło z wyjątkiem tego iż rozpatrzenie wpisu będzie teraz płatne (3,66 SMS; przelew 2,00). Póki co czekam na akceptację ze strony DotPay więc macie pewnie jakiś weekend na pododawanie stron za darmo W przyszłym tygodniu ruszy jeszcze jeden SEOKat z niestandardową skórką - poza tym trwają prace nad konwersją mojego innego poczciwego miniacza (https://www.katalog.top-3.pl). iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Bardzo ciekawie katalog się teraz prezentuje - dodałem póki co jeden wpis i czekam na moderację Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCATI Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Skórka się nawet bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Skórka się nawet bardzo podoba To dobrze - mam jeszcze jedną w podobnym stylu - efekt zobaczycie w przyszłym tyg. : iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JereManU Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Drobna uwaga - linki w treści wpisu zlewają się kolorystycznie z tłem. Blog o popkulturze Ranking hostingów Mały blog SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General_Depet Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Drobna uwaga - linki w treści wpisu zlewają się kolorystycznie z tłem. Dzięki - poprawione. iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.