lolki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tak brzmi temat artykułu na https://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8...ziesz_mial.html Zacytuję kawałek PRZEGLĄD PRASY. Osoba, która chciałaby usunięcia jej danych z portalu społecznościowego moikrewni.pl nie może dochodzić tego za pomocą skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych - donosi poniedziałkowa "Gazeta Prawna". Właścicielem portalu jest bowiem spółka niemiecka, która nie podlega jurysdykcji polskiego GIODO. Lol czyli NK zmieniając właściciela na zagranicznego z danymi może robić co chce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Na to wygląda Nigdy nie lubiłem nasza-klasy.pl... ;/ boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tany Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 nie, moze bys przeczytal wpierw regulamin z nk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Regulamin regulaminem, a prawo prawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itb Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 cos mi sie obilo o uszy ze istotne jest gdzie stoja serwery [przetwarzajace dane osobowe] (ale byc moze to tylko obilo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamkpl Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dlatego ja usunąłem swoją fotę i najwazniejsze dane. Pozatym po 2 miesiącach nk mnie już znuuuudziła. Ale chłopaki z Wrocławia trochę kasy zarobili Młodociani milionerzy Pozazdrościć! Dobry Księgowy Wrocław i Biuro Rachunkowe Wrocław = VIRGO-M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.