bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 kod adsense wyświetla mi coś takiego https://img165.imageshack.us/img165/3120/adsmn0.png ! co to ma być ? ani to google, ani nic, a w treści jest podany kod adsense, wtf ? co się stało, że nie ma zwykłych reklam tekstowych ? co dziwnego tylko to na tej stronie ( a raczej podstronie ) https://slowa.boo.pl/Cytaty/cytaty.html Również to się wyświetla na innej podstronie, google sobie jaja robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Przecież to zwykła reklama graficzna . Widocznie masz je też zaznaczone do publikacji. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 za te też płacą jak się kliknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morpheus Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Płacą normalnie. Jedyna różnica, że jest to grafika zamiast kilku linków. Licz na siebie klimatyzacja kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Czytałeś choć trochę to co wybierałeś? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Czytałeś choć trochę to co wybierałeś? :> Nie napisałem tam, że to kolega wybierał, ale pomijając ten szczegół, nie wiem, może na szybko wybierał ;] w każdym bądź razie, ważne, że wiem co to jest .... a jeszcze ważniejsze, że płacą ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ja osobiście bym nigdy nie dał reklam graficznych... 1) Niepotrzebne zwiększenie objętości strony 2) Na wielu serwisach to nie pasuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 a jak ta reklama zwiększa objętość strony ? przez jakiś czas je zostawie, najwyżej jak nic ciekawego się nie ruszy z zysków, to się zmieni, na zwykłe tekstowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylverand Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ludzie nic nie czytają co Google pisze na każdym kroku i potem krzyczą wielkie tematy "oszalało !" :/ ehhh primo: wybierz sobie ze nie chcesz reklam graficznych, skoro robisz z tego takie wielkie halo... masz taką prostą opcje do wyboru. secundo: ludzie często krzyczą że mają tylko reklamy charytatywne, w takim układzie też macie prostą opcje na wypełnienie tej przestrzeni kolorem tła, to Google oszczędzi Wam fundacji za które nic nie zarabiacie Myśl i bogać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Przecież Twój user musi pobrać ten element graficzny :] ps. tak nazwałeś temat, że pomyślałem sobie o powyższeniu stawek za klik które skoczyły w przeliczeniu z 4 na 14gr :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 1.Przecież Twój user musi pobrać ten element graficzny :]2. ps. tak nazwałeś temat, że pomyślałem sobie o powyższeniu stawek za klik które skoczyły w przeliczeniu z 4 na 14gr :] 1. Zaś dużo tego nie ma do pobrania, poza tym to i tak nie jest na serwerze boo.pl a wyłącznie od google, o ile się nie myle ? 2. Chciało by się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 1. Ty nie tracisz transferu, ale klient (user) musi to pobrać przecież... 2. Dziwne anomalia, ale ja dzisiaj tak mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sa dwie opcje wyswietlania tych reklam w rozliczeniu na odslony i w rozliczeniu na kliki. wiec czasami za CMP sie dostaje pieniadze. Nie jest to jednozanczne. Zauwazylem ze reklamy ustawiane w CPM (graficzne) czesciej sie wyswietlaja, te na kliki musza miec wysoka stawke. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.