Adaaam Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Witam 1. Czy wyszukiwarki adsense można użyć do stworzenia strony w której znajdować się będzie jedynie ta wyszukiwarka? 2. Czy zarabiamy jedynie przez klikanie na reklamy google w tej wyszukiwarce w wynikach ? Pozdrawiam Forum lineage Dragon-network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ad1. Nie bo nie będzie miało to sensu. Wyszukiwarka google to dodatek do strony za pomocą którego można przeszukiwać zawartośc Twojej strony (duży wpływ na ilość wyników ma ilość zaindeksowanych podstron Twojego serwisu) Ad2. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mluber Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 1. Przeczytaj TOS. 2. Tak. Sprzedam vouchery Google Adwords o nominale 75 Euro (250 - 260 PLN) w cenie 35 PLN/szt! Data ważności voucherów: 30 Sierpień 2008 Kontakt: PW, lub luber.michal@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ad. 1. To jest niezgodne z regulaminem Google AdSense. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaaam Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a waszym zdaniem tego typu wyszukiwarka https://xend.biz/ jest legalna jeśli chodzi o google adsense ? Forum lineage Dragon-network Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syhro Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Wyświetlanie reklam adsense na stronach z wynikami wyszukiwania jest zgodne z regulaminem. A przynajmniej taką dostałem odpowiedź kilka miesięcy temu. https://codematic.tech/jak-pozycjonowac-sklep-internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MixMatiX Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 a ja gdy próbuje stworzyć tą wyszukiwarkę to wyskakuje mi taki błąd taki błąd mam już od kilku tygodni! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.