Maximus Marius Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Co myślicie o takim produkcie ? https://www.codegear.com/products/delphi/php Na razie tylko zainstalowałem ale wydaje się obiecujące Podoba mi sie to że jest podobne do delphi pod wzgledem filozofii I cena wydaje się nawet przystępna 153EURO Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sanchez Spinoza Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jestem za. Właśnie zacząłem się nim bawić. Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl Szeroki wybór Łożysk samochodowych Polecam również Praca Bielsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Przykłady są np. tutaj: C:\Program Files\CodeGear\Delphi for PHP\2.0\vcl\samples Choć oczywiście wolał bym jakiś żywą stronę zobaczyć która została zbudowana w tym RAD Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bełdzio Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 ogólnie narzedzie nie zostalo pozytywnie przyjete ze wzgledu na kod ktory generuje Let's Rock! - Agencja interaktywna dla wymagających O tworzeniu (bezpiecznych) aplikacji internetowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Chwilę się nim bawiłem i nie polecam wygenerowany kod to maskara, gorszej sieczki nie widziałem. Nie mówiąc o szybkości i wydajności narzędzia. Aplikacje internetowe, systemy wspomagające SEO, programy pod Windows i Linux, info na https://shad.net.pl - dopisz się do Katalogu Firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truvati Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 shad i Bełdzio dokładnie podsumowali narzędzie, nadaje się raczej do amatorki lub zabawy. brak sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.