Maximus Marius Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Tak z wrodzonej ciekawości pytam Jak zgubię/utracę hasło root-a do dedyka bo np. dziecko mi zje listę haseł to co wtedy ? Na komputerze do którego ma sie fizyczny dostęp to nie problem ale na zdalny serwerze to już musi być interwencja firmy w której jest serwer. Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Wtedy musisz odgrzebać zakurzone dokumenty i dowiedzieć się jak brzmi imie panieńskie Twojej mamy - myśle, że jest jakiś system przypominania hasła. buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 i dowiedzieć się jak brzmi imie panieńskie Twojej mamy Chyba nazwisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nTechnology Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Jeśli masz jeszcze tam usera ;-) - to da radę "zmienić" hasło "na siłę" :-) Raz sam zapomniałem, i musiałem kombinować :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 i dowiedzieć się jak brzmi imie panieńskie Twojej mamy Chyba nazwisko Ja już mam wakacje buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 ja listę haseł do serwerów mam w głowie więc musiałbym stracić pamięc aby się nie móc do serwerów dostać jeżeli natomiast chcesz odzyskać hasło to płonne nadzieje, po to one jest aby nikt nie powołany nie mógł się tobie na serwer dostać Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja już mam wakacje Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.