marcin_dance Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Sugerujesz, że linkowanie domeny z e-weblink wpływa na nią negatywnie ? Super ! Pierwsze narzędzie do zwalczania konkurencji na rynku tongue.gif ja linkuje weblinkiem i linkme, ale wcale nie uważam że to wina tych systemów. Po prostu nałozylo sie tego za wiele RSS + linkme + weblink + nagły przyrost site = filtr to normalne tylko nie mogę przeboleć ze to chyba ta najgorsza odmiana filtea bo na wszystko....... systemy nie są niczemu winne Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Co do sytuacji ktorą wczesniej opisywalem: polecenie link zwraca w Google wartość 0 W yahoo jest to ok. 10 k Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No i mnie też dopadło. Filtr na stronę główną sklepu na wszystko co tylko możliwe (w zasadzie na każde słowo związane byłem na 1 stronie) Dziwne ale została na podstawowe słowo kluczowe - zlewozmywaki. Podstrony są gdzieś w wynikach na dalszych stronach wyszukiwania. Strona nie jest widoczna w DMOZ, a była. Strona nie linkowana z SWL Strona nie ma zainstalowanych SWL Żadnych gwałtownych ruchów typu milion linków w środę milion w sobotę. Narzędzie google dla webmasterów nie pokazuje nic ciekawego. strona: https://www.promar24.pl Po wpisaniu w pasek wyszukiwarki adresu - www.promar24.pl - pokazuje się tylko adres - bez opisu. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kopia Twojej strony zostala zrobiona przez Google 7 Lip 2008 12:29:30 GMT, a mojej 7 Lip 2008 12:34:10 GMT czyli w bardzo krótkim odstepie czasu. Może to tylko przypadek a może zapowiedz czegos... Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Mam nadzieję, że to jakieś chwilowe roszady. Mariusz, Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3rn3l Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Camelleon Zgadza się linkowałem e-weblinkiem, ale też linkowałem innymi systemami. Nie dużo i delikatnie.... Dodam też od razu, że inne stronki które linkuje e-weblinkiem trzymają się na pozycjach. Nie promuję ani nie nie krytykuję żadnego systemu a jedynie korzystam... Marketing w sieci - da się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Kopia Twojej strony zostala zrobiona przez Google 7 Lip 2008 12:29:30 GMT,a mojej 7 Lip 2008 12:34:10 GMT u mnie w 7 Lip 2008 19:48 GMT. nie wiem o czy mto świadczy , ale kopie miałem czesto a ta jest jakas stara Mam nadzieję, że to jakieś chwilowe roszady. no nie wiem... bo na innych stronach tego nie mam Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 o Marcin_Dance kombek eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Jeden szybki telefon do Google i wszystko powoli wraca na miejsce Przez 3 lata strona nie miała takiego bęc. Trochę to stresujące Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pies Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 No i mnie też dopadło.Filtr na stronę główną sklepu na wszystko co tylko możliwe (w zasadzie na każde słowo związane byłem na 1 stronie) Dziwne ale została na podstawowe słowo kluczowe - zlewozmywaki. Podstrony są gdzieś w wynikach na dalszych stronach wyszukiwania. Żadnych gwałtownych ruchów typu milion linków w środę milion w sobotę. Narzędzie google dla webmasterów nie pokazuje nic ciekawego. strona: https://www.promar24.pl Po wpisaniu w pasek wyszukiwarki adresu - www.promar24.pl - pokazuje się tylko adres - bez opisu. Pozdrawiam, Mariusz Mariusz , nie wiem czy dobrze kojarzę ale spr sobie i pojawiasz sie w top 3 u mnie przynajmniej na pierwsze słowo w title :> Podaruj 1% Oli Borwik Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Mi się udało wyjść z takiego 2 razy,za każdym razem wprowadzałem drobne zmiany w strukturze strony+linkowałem na inne anchory. UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magda90 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 a jakie zmiany w strukturze zrobiłeś? ja zmieniałam description i jakieś inne meta-tagi a później pojawił się filtr, nie wiem czy to ma bezpośredni związek ale gugle nie pamięta tego jak aktualnie wygląda moja strona tzn. wyświetla fragment tekstu ze strony a nie opis. Darmowe gry flash online - zapraszam a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_dance Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ja w tej chwili wróciłem, albo to tylko emitowanie starych danych w google jak utrzyma sie ze 2 dni to lux Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 jak dlugo Wam sie utrzymywaly takie filtry?, ja juz mam strone prawie 2 miechy w nim, domena 5 letnia, regularnie linkowana, poleciala o +40/50 miejsc na wszystkie frazy. Zmienilem title, meta, troche tresc, linkuje dalej, ale dodatkowo na inne anchory, moge cos jeszce zrobic.?, czy tylko czekanie mi zostalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 wy mnie nie denerwujcie z tymi kilkoma miesiacami - musi wrocic na 31.08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.