Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 będzie powtórka. Ja co prawda mam przed tą imprezą jeszcze democamp - zjazd lokalnych barcampów - mam nadzieje że będę miał siły na 12 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to czekamy na zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Fajna impreza. Gratulacje dla organizatorów. Pozdrowienia dla wszystkich obecnych na ITParty2k8. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOMAN Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 TAK! Gratulacje za dobrą imprę. Pozdrawienia dla uczestników! Czekamy na kolejne party... szook dasz radę! ;] hajer - o co w ogóle chodzi? Jaka czapka niewitka? Wiktor [goryl] Pacocha.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dam dam radę Co do Hajera to sam się zastanawiam kiedy dojdą do mnie plotki o co chodzi w 2 wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 szook druga wersja tylko dla wtajemniczonych STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to może lepiej że byli tak niewidzialni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Impreza super, teraz zbierać siły na SeoParty2k8!!! https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 dużo siły . Michał popraw mi ten wpis źle dodałeś - nie dostaniesz więcej piwa. Przez Ciebie muszę na nowo sieć zabezpieczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Mariusz: to napisz mi jak mam dodać, na gg albo PW. To chyba Ty piwa nie pij, bo stałeś nade mną. Wiesz, nie mam pojęcia w jaki sposób ta sieć w ogóle chodziła, więc wątpie żeby Ci sie udało powrócić do tego samego zabezpieczenia co miałeś. A może zmień tło na różowe na desktopie i zadziała. Laptop działal. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 no to czekamy na zdjęcia Mówisz i masz Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 haha z Ania ogladalem i plakalismy ze smiechu , schabowych było na zapas hahahahahah - choć w sumie to był filet z piersi kurczak - choć dla większosci to pewno schabowy. Dobra zrobie relacje jak najszybciej oryginalną. Ale ta też była cudna. hehehhahahaah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Świetna impreza, bawiłem się super, pozdrowienia dla wszystkich "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Narazie wstepniakiem zapowiem. Bo w planach . Wlasnie od przyszlego tygodnia bedziemy starali sie pracowac nad najwiekszym Sylwestrem IT w PL . Tak wiec wstepnych chetnych na organizatorow, partnerow zapraszam. Miesiecy jeszcze wiele ale ! tak wiec przygotujcie sie na 2008/09 w jeszcze lepszej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mariusz tylko nie w marinie bo będzie za zimno a ludzie się w śniegu pogubią Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.