magda90 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Grzecznie przywitam się ze wszystkimi w swoim pierwszym poście Mam na imię Magda i razem z bratem wdrażamy stronę co za tym idzie potrzebne jest nam pozycjonowanie, które zostało na mnie scedowane Mam nadzieję, że na tej stronie uda mi się zdobyć przydatne informacje bo sama raczej nie bardzo się orientuje w tych sprawach. Darmowe gry flash online - zapraszam a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam! Znajdziesz tutaj wszystko czego potrzebujesz.... a szukanie nie boli... to taka podpowiedź Edit: I od razu dodam że na tym co opisujecie na swojej stronce nic nie zarobicie Bo 10zł miesięcznie to dla mnie nic boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Miłego, słodkiego zwiedzania Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witamy koleżankę GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witaj i na wstępie potwierdze słowa Tjay99 - eurobarre Nie dochodowa tematyka. Kiedyś dzieciaki na to leciały teraz już nie Poczytasz forum, poznasz co to Adsense i zmienicie target prędziutko ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.