Harvi Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Witam, sprawuję opiekę nad pewnym portalem komputerowuym, jak napisałem w tytule , przez okoko 10 miesięcy istnienia w sieci posiada 200k unikalnych. Na razie na stronie znajdują się jedynie reklamy google ( opiekę nad stroną przejąłem stosunkowo niedawno, muszę odpowiednio zoptymalizować reklamy itd). Prócz reklam google prowadzona była wymiana linków między tematycznie podobnymi serwisami i banner ceneo (ileś tam groszy za klika). Planuję podnieść nieco zarobiki serwisu, chcę wprowadzić coś nowego i zastanawiam się, co to moze być BTW, strona posiada pr 2, więc średnio. Poprzeglądałem nieco oferty PP z branży komputerowej, 80% odrzuciłem na starcie ze względu na niską prowizję, 2% i szybko kasowane cookies. Zainteresowalem się nieco https://www.escpartners.pl/onas.php . Czy możecie jeszce coś polecić, doradzić? SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Własny sklep komputerowy + baza klientów + dobry program partnerski. 200k UU to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 przez okoko 10 miesięcy istnienia w sieci posiada 200k unikalnych Co daje srednia < 700 dziennie Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 przez okoko 10 miesięcy istnienia w sieci posiada 200k unikalnych Co daje srednia < 700 dziennie A to nie 200k miesięcznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir nimek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Na PP się nie znam ale z taką bazą klientów najbardziej opłaca się mieć własny sklep i na początek ekstra niskie ceny... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=424261 Irek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie wiem czy sobie zdajesz sprawę sir nimku o czym rozmawiamy buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Chłopaki... on patrzy na licznik php-fusiona... Załóż sobie jakieś normalne statystyki, bo fusionowe nie odzwierciedlają rzeczywistości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Tak jak pisał Kukis 211,687 Unikalnych wizyt To nie są wejścia prawdziwe... Kiedyś na stronie miałem 500k co było fałszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Chłopaki... on patrzy na licznik php-fusiona... a to ci peszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witam, teraz przypomniałem sobie o wątku Fakt, ze zawyża, ale ostatnio potrzebowałem wyciągi ze statystyk serwera, liczba unikalnych nie wynosi 200k, ale ~150k, wszystko oparte na statsach by webd.pl a takze jakims statystykom, które kiedys kumpel założył. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 W Alexa jest na 1648670 miejscu... I coś mi się zdaje, że wykonałeś <?php $result = dbquery("UPDATE ".$db_prefix."settings SET counter='227642'"); ?> na dodatkowych podstronach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hmm, ja nic nie wykonywałem. Na portalu jestem od początku, kolega zainstalował darmową templatkę, którą ostatnio przerobiliśmy. Jakiś czas temu zaoferowałem się, ze moge zajać sie pozycjonowaniem itd, dodawaniem do precli etc, a licznik pochodzi z templatki php fusion. Jak liczy tak liczy, nikt do tego nie ingerował.... SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THI Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Licznik php-fusiona jest marny i liczy wejscia wszystkiego. tj. robotów których wchodzi kikadziesiąt dziennie na twoja strone. A co do statystyk założ sobie na www.stat.pl lub www.stat.4u.pl - są to najbardziej żetelne statystyki. 200k na 10 miesiecy ? w 10 miesiecy to ja robie 2 000 000. - > i tu przyklad jak wygladaja takie staty: www.stat.4u.pl/?uua Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny. Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 www.stat.4u.pl - są to najbardziej żetelne statystyki. A teraz to sie uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harvi Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w 10 miesiecy to ja robie 2 000 000. Kolego możesz robić i miliard , mnie to nie obchodzi, a co do statystyk , to wiem jak ich używać. Stat 4u akurat używałem, do uczcziwie naliczających bym ich nie zaliczył, przekłamania z województw z jakich wchodzi dana osoba, częste nie naliczanie statsów. Widzę, że odpowiedzi, które miały paść, już padły. Proszę moda o zamknięcie tematu , nieaktualne. SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.