sniver Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Chciałbym sie zorientować, czy wg. was warto zainwestować czas, nerwy, pieniądze i sam nie wiem co jeszcze w przedsięwzięcie, system wymiany linków. Niby w sieci tego jest już twochę, ale tak to jest z tą branążą - co chwila powstaje coś nowego - co czesto już się kiedyś pojawiło Stąd pytanie: czy warto? Dotyczące tego samego pytania inne, co powinno być w takim programie aby mieć stałe grono odbiorców? Ewentualnie co trzeba posiadać by ich zachęcić do skorzystania z takiej usługi? ..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netelektryk Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 nikt ci gotowej recepty na biznes z SWL nie poda bo jak ktos ja ma to ja sam realizuje Używaj Cuilla i Hakii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie okradać klientów z punktów tylko brać uczciwą prowizję! To gwarancja sukcesu;) nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOMAN Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 heh, jak z dziewczyną - obczajasz te które są - poznajesz ich zalety i wady - obierasz cel a wady modyfikujesz w trakcie i... system jak marzenie Wiktor [goryl] Pacocha.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.