adsensowicz Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam ! Nowy P.Page z dobrym P. Rank, szybką indeksacją postów w wyszukiwarkach. moderowany, bez plagiatów . oparty na skrypcie WordPress, 3 k podstron w Google. Pierwsze wpisy dadzą większą moc linkom - www.zajebioza.com Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Dobry PR to 5/6 - albo co najmniej PR4! PR2/3 zalatwisz automatem na kilkaset domen bez problemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon103 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Fajny adres Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dobry PR to 5/6 - albo co najmniej PR4!PR2/3 zalatwisz automatem na kilkaset domen bez problemu! Jestem pewny, że przy następnej aktualizacji PR skoczy do 3/4 na pewno. Fajny adres Dziękuję Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 PR2/3 zalatwisz automatem na kilkaset domen bez problemu! Jaki automat masz na myśli? Bo jakoś samym adderem nie mogę PR załapać. Sorki za off-topic Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 to i ja dorzuciłem swoje trzy gorsze. Po aktywacji arta zobaczymy jak to się będzie indeksowało. A domena bez kitu ciekawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 to i ja dorzuciłem swoje trzy gorsze. Po aktywacji arta zobaczymy jak to się będzie indeksowało. A domena bez kitu ciekawa.. site:zajebioza.com , Czas indeksacji to 39 minut To chyba nie dużo ... Dalsze efekty to 4 pozycja w google na fraze tytułową "Wesele jak ze snu" spośród około 155,000 . Także jak widzicie efekty są spore. Zapraszam do pisania kolejnych artykułów. Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No pięknie pięknie:) Na pewno zajrzę na tego blogaska jeszcze nie raz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jaki automat masz na myśli? Bo jakoś samym adderem nie mogę PR załapać. No mi Adderek załatwił PR=2 na 4 domenki Dzisiaj właśnie podskoczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Jeżeli dodajecie artykuły do mojego Presell Pages to proszę stosować się do Regulaminu. Odrzuciłem wczoraj 7 wpisów. Stawiajmy na jakość. Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 zanosi sie na piekny precelek. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A tam jakis linkow ze stopki to czasem nie wcielo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Adder załatwił mi dwie trójki i jedna dwójkę. Teraz czas na inne podlinkowanie, wiec może wpadnie 4 za pare miesięcy. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsensowicz Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 zanosi sie na piekny precelek. Nowy rekord indeksacji wpisu w Google to 14 minut A tam jakis linkow ze stopki to czasem nie wcielo? Według licencji WordPress link można usunąć Na początek polecam TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raders Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 adres faktycznie wykręcony powodzenia i wytrwałości bo precelek zanosi sie na dość dobry. Wzorniki Pantone - wszystko co potrzebne do pracy z kolorem K+E - Najlepsze farby drukarskie do druku offsetowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.