ugly28 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 no wlasnie mnie tez to ciekawi Zarabiaj na smartlinkach w największej sieci CPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 "under construction" cokolwiek to znaczy Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centrum-Odżywek Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 widac dzieki konkursowi jestesmy znani na calym swiecie odżywki odżywki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Czyli jesteśmy sławni Kiedy jakaś konferencja prasowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Czyli jesteśmy sławni Kiedy jakaś konferencja prasowa? ... dla TV Trwam.... Chodza pogłoski, zę o. Rydzyk zaczyna się cuzyć pozycjonowania na rzecz konkurs.... Strzeżcie się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja słyszałem, że wszedł w spółkę z samym lordem ciemności. sprawdzcie w googlu gdzie jest siedziba szatana!! Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brave Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 ja słyszałem, że wszedł w spółkę z samym lordem ciemności. sprawdzcie w googlu gdzie jest siedziba szatana!! hahahah dobre to Radzę wam już się poddawać, z czarnymi mocami nie wygracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Już jestem zadowolony z udziału Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 co do wczesniejszych postow tyczacych sie rankingu - tak naprawde to ma on sens w momencie, gdy beda wszystkie strony zarejestrowane, czyli od 15 sierpnia a moja uwaga, warto bylo zakonczyc rejestracje po 2-3 tygodniach od startu konkursu wszystkie strony zdazyly by sie zaindeksowac - odpadl by FSB (czyli wyniki bardziej miarodajne) a nie loteria i wahania jak to ma miejsce w tej chwili, teraz mozna przylozyc do bolu, jak nie wyjdzie to sie w lipcu kupi kolejna domene, i tak w kolko - byle do 15 zdazyc, a 2 zalozyc w ostatniej chwili i liczyc na FSB - wiec uwazam, ze w wiekszej mierze niz umiejetnosci role odegra szczescie to tylko moje zdanie - ale najwazniejsza zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 przy trudnej frazie (a taką bedzie nasza mam nadzieje w siepniu) sam fsb nie załatwi sprawy pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 zero3 - ale nie wyeliminujesz tego czynnika w ciagu 2 tygodni w 100% niezaleznie od trudnosci frazy gdyby rejestracja konczyla sie powiedzmy 1 lipca to czynnik losowy odpadlby zupelnie daje glowe, ze 80% konkursowych zostanie zgloszonych 14-15 sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 daje glowe, ze 80% konkursowych zostanie zgloszonych 14-15 sierpnia dochodzi więc czynnik taktyczny i wzrost napięcia przed finałem pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 daje glowe, ze 80% konkursowych zostanie zgloszonych 14-15 sierpnia dochodzi więc czynnik taktyczny i wzrost napięcia przed finałem tu sie zgodze w 100 % - ale zanizamy procentowo umiejetnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 zanizamy procentowo umiejetnosci absolutnie nie pamiętasz jak skończył sie konkurs 3 lata temu? Nawigator pokazał klasę umiejetnie wychodząc w ostatniej chwili. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_79 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 czytalem tylko, jak cale forum pozycjonowanie to dla mnie zabawa, ktora mnie kreci od momentu, jak powstalo forum i strona z kartkami - (okolo 2 lata temu), wiec podczas trwania tamtego konkursu to wiedzialem, tylko, ze jak chce cos poszukac to musze wpisac w google w postach powyzej to tylko drobna uwaga widziana oczyma laika, ktory nie ma zaplecza na tyle silnego, by w ostatniej chwili walnac swiezynke do TOP 3 - ale jak napisalem to tylko zabawa i chec sprawdzenia sie zawsze, jednak mozna liczyc, ze strona, z jakims tam stazem i na dosc mocnej domeny linkowana od samego poczatku konkursu nie da sie wyprzedzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.