tede Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam, mam na imię Tomek. Trafiłem do Was (poprzez wszystko wiedzące Google) w wiadomym celu - wypozycjonowania swojej stronki. Jestem kompletnym laikiem, ale w miarę pojętnym, więc zabieram się do studiowania tej "kopalni wiedzy" jaką jest to forum. Obiecuję nie zaśmiecać forum bezsensownymi pytaniami. Ps. Jak by ktoś był tak miły i poddał krytyce stronkę ze stopki byłbym bardzo wdzięczny Quady Polaris www.centrumatv.pl Części i akcesoria do quadów https://sklep.centrumatv.pl Blog o stylach, wnętrzach, inspiracje lifestyleinspiracje.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Witam! Daj stronkę do oceny w odpowiednim dziale a na pewno będzie ktoś tak miły i podda ją krytyce boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.