radoslawr18 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 wITAM. Wykupiłem 7 fajnych domen za 0,10 w domenomania.pl + jedno konto hostingowe. Czytałem w szukarce o domenomanii i wyczytałem że w regulaminie nie ma lojalki i serwer jest na pół roku. Mam jednak obawy czy np. za 7 miechów nie wyskoczą z innym regulaminem i np. z lojalką na 3 lata + kosmiczne przedłużenie, oraz czy można zrezygnować z konta hostingowego po np. 5 miechach + przepadek domen i oczywiście kasy?? Przepraszam za orty ale zdenerwowałem się bo czytałem różne opinie, a jak będę musiał opłacać jakąś lojalkę to matka mnie z domu wyrzuci :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 za 7 miechów nie wyskoczą z innym regulaminem w takim wypadku z tego co wiem możesz odstąpić od umowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Przy zmianie regulaminu masz prawo do odstąpienia od obecnej umowy bez ŻADNYCH konsekwencji prawnych / finansowych. 404.tf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Co się stanie w przypadku odstąpienia od umowy z domenami kupionymi w firmie zmieniającej umowę? Czy można je jakoś bezboleśnie przetransferować gdzieś indziej? GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelPP Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Z serwerami nie ma problemu , podobno gorzej jest z domenami , ciężko je przetransferować do innej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
top10google Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 jak odstepujesz od umowy to niby jakim sposobem chcesz zachowac domeny niebardzo rozumiem? chcesz transferowac to placisz za przedluzenie - normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.