maska87 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Mam małe pytanie. Na stronie mam skrypt rotacji linków: link 1 link 2 link 3 Oto kodzik: <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ Array.prototype.random = function(limit) { if (typeof limit == 'undefined' || limit < 0) limit = 1; else if (!limit) limit = this.length; for (var i = 0, source = this, target = new Array(), n = source.length; i < limit && n > 0; i++) { do { var index = Math.random(); } while (index == 1); index = Math.floor(index * n); target.push(source[index]); source[index] = source[--n]; } return target; } document.write(new Array( // Tu wpisz kolejne elementy: '<strong><a href="adres">Link 1</a></strong> ', '<strong><a href="adres">Link 2</a></strong> ', '<strong><a href="adres>Link 3</a></strong> ', itd. ).random(3).join('')); // ]]> </script> Skrypt wyświetla 3 losowe linki na stronie lecz żadne narzędzia ich nie widzą np: www.swww.pl/Narzedzia.html - moim zdaniem google ich też może nie zauważyć. Chcę, aby te linki były wychodzące i pozycjonowały moje strony. Co mam zrobić? Proszę o pomoc... PS: Macie może jakieś inne skrypty, które wyświetlają wybraną liczbę linków rotacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A dlaczego jest to javascript? Zrób to w php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maska87 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nie znam języka php ani javascript - jest to gotowy skrypt. Chcę dać ten kod na kilku stronach z zaplecza, aby wybierał losowo strony w rotacji. Myślę, że ułatwi to mi linkowanie "porządniejszych" witryn. Może mylę się? Może Google tego nie lubi? Ma ktoś ten kod w php? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak nie znasz PHP to zainteresuj się gotowym rozwiązaniem. Do 25 stron możesz bezpłatnie obsługiwać. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.