kmike Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam, Zacząłem czytac tematy w tym dziale i sam sprawdzilem pozycje mojej strony w Onecie, wp i interii. Zdziwiło mnie to, że pod tytułową frazą nie ma mnie w pierwszej dziesiątce kiedy w google jestem pod niektormi słowami z tytułu na 1 stronie albo na 2. Jak poprawic swoją pozycje w tych wyszukiwarkach?? Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Do onetu - np. dodac sie do ich katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmike Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Mam wpis w katalogu onetu, conajmniej raz dziennie ktos stamtąd odwiedza moją strone. Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org. Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirio1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 heh a wiecie, że na blogach interii nie można dawać linków? mnie zablokowali bo uznali za reklame niezgodna z regulaminem :;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejv_surf Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 heh a wiecie, że na blogach interii nie można dawać linków? mnie zablokowali bo uznali za reklame niezgodna z regulaminem :;/ Dziwne;/ Jakiego rodzaju to byl link? Do jakiej strony? Napisali Tobie, ze reklama nie jest zgodna z regulaminem? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejowicz Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Ja mam blog na interii i google mam tam po 4 linki i żadnego bana nie dostałem Support phpBB3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewcia:) Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Ja tez jestem ciekawa które jest lepsze. komory chłodnicze serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.