Bestmedia Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Otrzymałem pocztą list z formularzem dotyczącym dodaniem mojej strony firmy do katalogu Polskiego rejestru stron internetowych... Wystarczy wpisać adres strony tytuł strony i kilka słów kluczowych podpisać i wysłać, wtedy to zgadzasz się na to że dodają twoją strone do jakiegos słabego katalogu stron a koszt to około 900 euro--- MASAKRA do tego jest to abonament 1/3 czyli przez 3 lata bedzie trzeba im zaplacic okolo 10 000zł Wpisałem w google i już wiadomo że nie tylko ja to otrzymałem i są to zwykli [ nierzetelni partnerzy ] dotego wiele osób się dało nabrać teraz prowadzone są sprawy sądowe dot. tych naciagaczy Czy wy też takie coś dostaliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protus Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Czy wy też takie coś dostaliście?? Nie. Jaki jest adres tego katalogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 www.polski-rejestr-internetowy.com a firma to DAD Deutscher adressdienst GmbH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Umowę trzeba zawsze przeczytać ze zrozumieniem Podobnie jak w domeny.pl i wiele wiele innych "kantów" zasada działania ta sama. Osoba nie czyta a potem się dziwi Ja dostałem coś podobnego z rok temu , do kosza i nic więcej Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jest to bardzo, ale to bardzo znana (naturalnie od negatywnej strony) firma-[ nierzetelny partner ] dzialajaca w Niemczech. Gdy w niemieckiego Googla sie wpisze (nawet bez podania nazwy firmy) "internet verzeichnis eintrag abzocke" = "wpis do katalogu internetowego oszustwo" - sprawa tej firmy wyplywa na pierwszym miejscu walka z nia trwa od dlugiego juz czasu, byc moze teraz rozrzucaja swoje klony gdzie indziej w europie polecam linki: LINK 1 LINK 2 - tak wyglada niemiecki formularz oszusta LINK# - dane firmy LINK 4 - strona ich rzekomego niemieckiego katalogu Polecam wyrzucic po prostu taka oferte i dowiedziec sie, na jakiej podstawie uzyskane zostaly dane osoby/firmy --- Polskie linki: https://www.borkowscy.pl/informacja-polski-...-uwaga,342.html Odwiedź moją stronę https://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=5...73-25b8a150c2ff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prego.pl Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Też to otrzymałem. Były moje podstawowe dane i miejsce na ich poprawienie i/lub dodanie słów kluczowych. Na samym dole małymi literami była informacja, że aktualizacja kosztuje prawie 900 euro rocznie przez trzy lata Już to mnie rozbawiło, a jak zobaczyłem ten "serwis" to prawie spadłem z krzesła. Za darmo nie chciałoby mi się dodawać tam wpisu. Sklepy internetowe - Katalog sklepów internetowych, Domeny .tv za 97 zł, przedłużenie domeny .pl za 69 zł. Multiwyszukiwarka domen i liczne promocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 co roku to samo ... !!! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bestmedia Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Podejrzewam że w polsce znalazli sie leszcze co to oplacili... szef mojej firmy nie jest nabierząco w swiecie web - a że firma jest mała powiedział że woli usunąć stronę niż im zapłacic, u mnie ten list wywołał najpierw gniew!!... "znowu reklama" a jak przeczytałem cene za wpis to również ze śmiechu omal niespadlem z krzesła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tj Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Zobaczcie sobie site tej domenki, złoty interes. buzzwise, buzzwise.pl, content marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielack Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Też dostałem, po raz drugi już. Pewnie będę dostawał co roku, dopóki firmy nie zamknąć. U mnie, cena za rok "utrzymania wpisu" to 958 euro rocznie - nigdzie nie napisali, czy to z Vat, czy bez. pozdrowienia Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Ja miałem taką sytuację, że dodałem wpis do katalogu, potem wyskoczyło mi, bla bla dziękujemy, abonament za wpis wynosi tam kilka set złotych, napisałem od razu, że nie chcę tego wpisu, ale odpowiedzi nie było oczywiście i teraz się może okazać, że po 3 latach mnie będą skarżyć jakieś świry?, bo wpis dodali. Ale faktury nie dostałem. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mój tata dostał, co najlepsze dwie sztuki... Jak wyciągnąłem to ze skrzynki to od razu mi tu coś śmierdziało... Poleciało do kosza... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 dokładnie to samo co w tym wątku https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=28287 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 cytat taty: chyba tylko jak dodają tzw. słowa kluczowe i podpiszą się na dole to jest to płatne , a jak tylko to odesłali z wypełnieniem tej górnej cześci bez podpisu to nie ma zlecenia płatnego. Ja to tak zrozumiałem. Tak czy siak poleciało do kosza Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Temat chyba znowu aktualny ;] https://www.wykop.pl/link/243797/uwaga-na-p...str-internetowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.