AdamAGP# Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nie wie ktoś jaki tam jest limit na rozmiar bazy danych? Bo władowałem ponad 200 MB i działa. Chyba nie ma ograniczeń, może pojemnością ogólną konta. Niestebilnośc sie zapewne pojawi kiedy powstaną setki autoblogów Z tym, że wtyczki nie bardzo chcą tam działać. Podawanymi parametrami wrażenie robi w sumie lepsze niż tanie hostingi, ale chyba mało stabilny i nie wszystko chyba działa jak należy. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Czy ktoś z Was może się dzisiaj zalogować na cPanel? Z góry dzięki za odpowiedź. GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 ja mogę ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yannkes Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 a dziala wam cron? ja mam problem - nie zapamietuje ustawien w dodatku, pokazuje blad: /usr/bin/crontab permissions are wrong. Please set to 4755 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 z cPanelem nie ma problemu jeśli port 2082 jest otwarty. Jak port 2082 jest zamknięty to można skorzystać z jakiegoś webowego proxy. GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trademark Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 podczas użytkowania nie miałem żadnych problemów technicznych, weryfikowali jednak konto przez 1 czy 2 dni, zaczęło działać i nagle usunęli - www.stronki.890m.com ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 To tym bardziej poświadcza, że nie jest to godny zaufania hosintg. kempez darmowe subdomeny to lepiej sobie podarować, jak masz swoją domenę to zawsze możesz się przenieś i nie tracisz linków, czyli czasu poświęconego na pozycjonowanie/linkownaie. ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ja tam nie narzekam, ale radze robić backupy bo różnie bywa, np. miałem przypadek, że im dysk padł i moje strony :/ Mejl od nich: Dear user, You have probably noticed that one of your websites hosted on server8.890m.com was down. It happened because primary hard drive for this server crashed. Unfortunately all data stored on that server were lost.. It was a new server, setup 3 days ago only and backups were not processed yet. Server had hardware replaced and its working fine again, but now you need click Resetup Account and upload website again. Although hardware failure cannot be predicted, you are an important client for us, and we understand the inconvenience such causes. Jeszcze nie odzyskane... Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xTutorials Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Też to miałem... i jak tu się nie wkurzyć... ale z drugiej strony to wszystko jest za free. Mam nieco inne pytanie trochę lamerskie. Chciałbym się upewnić czy jeśli podlinkuje moją własną domenę i przeniosę ją na inny serwer/hosting to nic nie stracę. GIMP Fajna grafika i to za darmo: gimp typography effect, gimp snow effect, glass org gimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolryb29 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Linki prowadzą do domeny nie do serwera, więc nie Osuszanie budynków :: Nowoczesny katalog stron SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 uczestniczy ktoś może w ich programie partnerskim? Widziałem się pojawiały linki w stopkach na forum. Mam fajne miejsce tematyczne, ale tylko pytanie czy ktoś już dostał od nich kasę?? ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomick89 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 z tego co sprawdzam to uptime wynosi jakieś 98%, jak na darmowy serwer to nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sath Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 uczestniczy ktoś może w ich programie partnerskim? Widziałem się pojawiały linki w stopkach na forum. Mam fajne miejsce tematyczne, ale tylko pytanie czy ktoś już dostał od nich kasę?? kasy raczej nie dostaniesz, udzial mozesz wziąśc best for You site exp "In Baghdad, it's no democracy That's just because, it's a US Country" freeglobes zapisz sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seead Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 mieli 30 dniowy okres testowy, czyli po 30 dniach user został zaliczany jako aktywny, teraz nagle zmienili na 60 dni... że niby Chinczyki oszukiwali na potęge:P a coś czuje ze to Polacy oszukiwali równie dobrze jak koledzy zza Urala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzepa Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Pytanie laika Niby założyłem konto odrazu przypięte pod domene, ale jak ją przypiąć w az.pl do tego serwera?? RankingPro.pl - rankingi produktów NajlepszyCatering.pl - porównywarka diet pudełkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.