bourne-5 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Orientujecie sie czy Mad dog ma nadal najtansze info ? Wsumie jeszcze jedno: czy kupujac .info za 2.19 w Mad dogu mozna zrezygnowac z domeny po roku ? Czytam te opisy na tej stronie , wysylam maile i odpowiadaja mi malo konkretnie co do tej kwestii i do tego ile $ za odnowienie. Nie chcialbym dostac niespodzianki ze za rok musze odnowic 200 domen za 8$ szt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lieszek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jeżeli nie potrafisz przetłumaczyć (z EN) oraz zrozumieć regulamin usługi (ew. promocji) to dołóż parę dosłownie groszy i poszukaj polskiej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne-5 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 /ciach <Nie potrzebne 2 zdania> ciach/ Dobrze przyjacielu , dziekuje za rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Posiadaj ile chcesz, ale przyhamuj, to nie webhelp. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jubi Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 bourne-5 z ciekawości przejrzałem tą stronę i tam jest podane wszystko czego potrzebujesz - pełny cennik i tos. Nie zamierzam za kogoś opryskliwego tłumaczyć tekstu i robić za wyszukiwarkę, więc poszukaj sobie sam. Medic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne-5 Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Posiadaj ile chcesz, ale przyhamuj, to nie webhelp. Dzieki. Dobrze. bourne-5 z ciekawości przejrzałem tą stronę i tam jest podane wszystko czego potrzebujesz - pełny cennik i tos. Nie zamierzam za kogoś opryskliwego tłumaczyć tekstu i robić za wyszukiwarkę, więc poszukaj sobie sam. Poprostu z doswiadczenia wiem ze czesto mozna sie naciac na cos czego nie dopatrzysz , dlatego przed zakupem wiekszej ilosci domen wole wyslac maila. Zadalem im konkretne pytania a dostalem odpowiedz (ala automat) i do tego nie na temat , dlatego by miec 100% pewnosc poruszylem temat na forum. Co w tym dziwnego ? Wybacz moja opryskliwosc ale nie potrzebne mi porady wuja toma , nie pytalem o wybor firm tylko o to czy sa jakies ukryte zeczy w regulaminie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 to jest ten Mad dog?? https://www.securepaynet.net/gdshop/rhp/def...d=maddogdomains ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bourne-5 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dokładnie , ale już wszystko jasne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 maddogdomains - polecam: w porządku, szybko, tanio, możliwa konfiguracja wpisów i korzystania z ich DNSów - bomba - iście po Amerykańsku : ) webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A ja dureń po 2,99 w dynadot nakupowałem. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockstyle Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 https://www.maddogdomains.com/ Szkoda, że tylko rejestracja tyle kosztuje. Potem już nie jest tak cudownie... Solidny system autoresponder zarabiaj na linkach, wybierz najlepszy hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Planuje przetransferowac kilka domen ".info" do innego rejestratora. Wymagania: niska cena, ukrywanie danych WHOIS i najlepiej żeby był to jakis polski rejestrator o ugruntowanej pozycji na rynku. Znacie coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 AFAIK nie ma w PL. Godaddy - od 6 domen - ukrywanie danych WHOIS PIERWSZY rok za darmo - to najtańsze co znam. Sponsi jeśli maddog jest twoja strona PP godaddy, to napisz to jasne! Jeśli nie, podaj 1 dobry argument, dlaczego kupić przez PP jest lepszy niż u żrodła! (maddog = reseller godaddy, albo raczej PP). PS: Nie jestem fan-en godaddy, po prostu nie znam tańszego (ale chętnie takiego znajdę ) - i polecam bez linka z ref-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 TTSEO masz: >>> bo godaddy przez chwilę miało opinię kradnącego domeny - nie czytałem głębiej o co chodziło, bo nie mam tam domen, ale z maddogiem zawsze zero problemów poza tym do ok. miesiąca temu nie miałem pojęcia, że maddog jest partnerem godaddy (podobieństwo strony rzeczywiście było "podejrzane) - interesują mnie ich świetne ceny, panel i support - i nie zamierzam się wynosić, ani też przestawać polecać i powtórzę - dajcie spokój z dyskusjami gdzie jest domena tańsza o dolara.. przy takich cenach to nawet nie ma co dyskutować.. zostańcie gdzie wam dobrze.. heh no chyba, że to rzeczywiście 30 czy 50 domen... P.S.: czy ja polecam maddogda z linkrefem? webastyczny.pl - projektowanie wizerunku w Internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie . i to twój bląd, zarejestrowalem sie w maddog bez twego refa, a szkoda. https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.