Janek Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 co sie dzieje, strona miala zaindeksowane 5 linkow a teraz ma trzy ale zupelnie inne. W sieci jest okolo 20 linkow ale niektore od niedawna, więc tych pewnie crawlery jeszcze nie dodaly. Ale czemu z pięciu linków przedwczoraj dzis sa 3 zupełnie inne? Czyżby google dance przed update'owy;-) Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 co sie dzieje, strona miala zaindeksowane 5 linkow a teraz ma trzy ale zupelnie inne. W sieci jest okolo 20 linkow ale niektore od niedawna, więc tych pewnie crawlery jeszcze nie dodaly. Ale czemu z pięciu linków przedwczoraj dzis sa 3 zupełnie inne? Czyżby google dance przed update'owy;-) Zawsze następują ruchy w linkach i wachania.Niemamy wpływu co aktualnie znajdują lub nieznajdują crawlery zawsze ilośc linków będzie się zmieniać na + lub - Update bedzie wkrotce Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 21 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Zawsze następują ruchy w linkach i wachania.Niemamy wpływu co aktualnie znajdują lub nieznajdują crawlery zawsze ilośc linków będzie się zmieniać na + lub -Update bedzie wkrotce Pozdrawiam bedzie za trzy dni ;-) ale dziwie się ze wywalilo z linkow stare odnośniki a wrzucilo zupelnie nowe i to jedynie trzy, cos malo - jest ich okolo 20. Ciupagi z Helu na export "Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.