Grzegorz Getka Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam Są dwie opinie: 1. Każdy link jest dobry, "link to link" 2. Lepiej unikać linków ze śmietników, trzeba dbać o jakość linków Czy przez ostatnich kilka miesięcy coś się zmieniło ? Któryś z tych dwóch sposobów jest lepszy ? Pozdrawiam Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Czy systemy rotacyjne są skuteczne? Jeśli są to masz odpowiedź. Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Nic się nie zmieniło. Zależy co chcesz podlinkować - jeśli główną stronę (nie zapleczową) to drugi ze sposobów jest najlepszy, taki link ma zdecydowanie większą moc niż ten ze śmietnika. Dodatkowo śmietniki mogą dać bana i już tracisz część linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 elpav tak naprawdę, że systemy rotacyjne coś dały to trzeba duużo punktów. Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterix Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 I trochę szczęścia Najważniejsze strony faktycznie warto linkować jakościowo a nie ilościowo, natomiast na zaplecze stosuję zasadę "link to link". Przy setkach takich "śmietnikowych linków" jak nagle kilkanaście wyleci to niewielka różnica. pzdr. Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie. Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa. Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idolw Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 linki ze smietnikow dzialaja swietnie. co wiecej, wiele linkow wychodzacych ze smietnikow tez dziala swietnie. zwroc uwage, ze te same strony sa w e-weblink, seo.net.pl i linkme, maja po 15 linkow systemowych wokol tych rssow i dmozow. pytanie jest raczej: jak dlugo? polish suicide flew 48 successful missions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 elpav tak naprawdę, że systemy rotacyjne coś dały to trzeba duużo punktów. czy to znaczy, że jeśli przywalisz punktami to link nie pojawi się na śmietnikowej stronie? Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Getka Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 elpav nie wiem jak mnie zrozumiałeś, ale pisałem że: żeby systemy rotacyjne coś dały to trzeba duużo punktów. więc chodziło mi, że link ze śmietnika ma bardzo nikłą moc. Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo. Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Link ze śmietnika to nic ciekawego Jeszcze rok temu miały moc, obecnie moc jest znikoma. Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.