michal Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie, ze byl update linkow. W kilku DC widzialem bardzo rozne wyniki niz ostatnio. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jahoo Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Potwierdzam, u mnie też zaszły zmiany. Na niekorzyść :cry: auta 2 | jeden procent | noclegi kolobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyktek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 u mnie bez zmian ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 nieee. nie bylo aktualizacji BL ps. mam linkow tyle ile mialem 2 update temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vek-tor Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 u mnie tez bez zmian, a swoją drogą czemu G zawsze odstaje w ilości wyświetlanych linków od Msn i yahoo Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pneuma Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2005 :? u mnie bez update Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nie daję głowy, ale mam wrażenie że coś ruszyło. Ściślej: parę dni temu (drobne wahania). Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 U mnie jakos bez zmian A tu nic nie odnotowano: https://www.mcdar.net/GoogleUpdateRecord.htm https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrednotka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 u mnie też bez zmian Reklama, Grafika Reklamowa Bolesławiec Fotografia Bolesławiec Bolesławiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deluge Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Bez zadnych zmian, poza tym ze co jakis czas wyniki przeplataja sie z wynikami z przed poprzedniaj aktualizacji lub nawet z przed jeszcze wczesniejszej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dziś rano miałem update swoich stron. Wszystkie na plus. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 to nie update - mam wachania linków od ostatniego i przeostatniego updatu co mnie dziwi. Tzn po ostatnim mialem 1520 okolo a wczesniej 605, google pokazuje mi raz update ostatni czyli 1520 a raz przedostatni czyli 605. Nie wiem tylko dlaczego pokazuje i miesza mi 2 updaty i dotego stare, może ktoś z was wie, i zastanawia mnie dlaczego google przypisuje wielu stroną DMOZowy opis, jak mi tak zrobił pomyślałem że to [przypadek b robi tak tylko dla jednego słowa lub słów pozycjonowanych anchorami, lecz teraz widzę że coraz większa ilość stron która ma dużo linków z anchor tekstem to na to słowo jeżeli są w dmoz mają przypisywany opis z katalogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 u mnie bez zmian z ta roznica ze na kilku DC mi cofnelo zupelnie do zera - czyli jakies 10 updatów wstecz ale to chyba wina narzedzia, teraz patrze i jest tak jak bylo - od 506 poprzez 577 do 1660 Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpe Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2005 u mnie nie było żadnego update'u, różne DC nadal pokazują różnie, faktem jest tylko to, że narzędzia czasem nawalają i pokazują wszędzie 0, ale tym nie należy się sugerować... Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakonet Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Chyba coś aktualizują, u mnie na nowej stronce (istniejącej od około miesiąca) zaliczyło wreszcie trochę linków. Kiedy można się spodziewać update PR? Już chyba dawno nie było. Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.