Kleszcz Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Mam wstawionych parę ich boksów na stronie i widzę teraz, ze po wejściu od razu jest przekierowanie na https://www.boksy.escpartners.pl/ + parametry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 trochę jaśniej można..? boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 trochę jaśniej można..? Program partnerski: https://www.escpartners.pl Udostępniają kody javascript, tzw. boksy, można to wstawić na swoją stronę i liczyć na to, ze ktoś kliknie i kupi u nich, np. książkę. Zauwazyłem, że te kody przekierowują na ich stronę, zaraz po wejściu na stronę "partnera" czyli moją, tj bez klikania żadnego; Nie wiem czy to był chwilowy błąd, bo już wywaliłem. Jak dla mnie przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tak, ale twoje id jest zapisywane w ciastku u potencjalnego klienta, wiec prowizje powinienes otrzymac, wejscia takze powinny byc zliczone i z tego co widze tak tez jest Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tak, ale twoje id jest zapisywane w ciastku u potencjalnego klienta, wiec prowizje powinienes otrzymac, wejscia takze powinny byc zliczone i z tego co widze tak tez jest Takie niespodzianki to nie dla mnie. Dziękuję za takie ciasteczka, nawet z prowizją ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tak po prostu dziala program partnerski, dane zapisywane sa w ciastku, znikajac jednoczesnie z adresu, dzieki temu moga byc np. przechowywane przez jakis dluzszy okres czasu wiozac klienta przy nastepnym zakupie rowniez z twoim id.. analogicznie dziala wiekszosc programow partnerskich, bo jest to po prostu najwygodniejsze rozwiazanie Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merti Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Zaraz, zaraz: Wchodze na Twoja strone i OD RAZU jestem przekierowywany na strone reklamowana boksem? Napisales: "bez klikania zadnego". Jesliby tak bylo, to byloby to niesamowite przegiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Tak po prostu dziala program partnerski, dane zapisywane sa w ciastku, znikajac jednoczesnie z adresu, dzieki temu moga byc np. przechowywane przez jakis dluzszy okres czasu wiozac klienta przy nastepnym zakupie rowniez z twoim id.. analogicznie dziala wiekszosc programow partnerskich, bo jest to po prostu najwygodniejsze rozwiazanie Ghosti nie rozumiesz, we wstawkach javascript w ramach tego PP był/jest błąd który przekierowywał wchodzącego od razu, bez klikania w produkt partnerski, bez oglądania go nawet, od razu. Mam stronę, przykladowo: moje-ksiązki.pl na której zamiescilem kody udostępniony przez escpartners, internauta wchodzi na tę stronę i natychmiast zostaje przekierowany gdzieś tam... napisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merti Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mam stronę, przykladowo: moje-ksiązki.pl na której zamiescilem kody udostępniony przez escpartners, internauta wchodzi na tę stronę i natychmiast zostaje przekierowany gdzieś tam... napisałem wyżej. Zdecydowanie chwilowy blad moim zdaniem. Nawet najwiekszy idiota nie zrobilby takiego szwindla specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghosti Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Dobra, zalapalem teraz Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Merti, ale najwiekszy idiota moglby zrobic taki szwindel tymczasowo zeby sobie masakrycznie podbic odwiedzalnosc sklepu liczac na zamowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 mam takie boksy od kilku miesięcy na kilku stronach i nie zauważyłem nic takiego. Może coś aktualizowali w tym czasie co to zauważyłeś. Ps. Właśnie odwiedziłem strony na których mam boksy i dalej jest tak samo jak było czyli wszystko działa ok Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlonk Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 nie no ludzikow z esc bym o to nie podejrzewal.. sam moze cos namotales.. albo oni cos kmerali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.