.gerrard Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ema wszystkim Jestem nowy, nie wiem zbyt dużo o pozycjonowaniu i "optymalizacji" więc mam nadzieję, że się naucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korektor Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Ema Om!! Profesjonalna korekta tekstów Poznaj zasady savoir-vivre. ręceprecz odtybetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Siemasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam! boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Cześć Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce. Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witaj na forum! Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Sięka Ziąą. Sprawdź nasz styl, elo. pozdro 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebociek Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Witaj... lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw Sebastian Piotrowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.