lojtas Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam Zrobiłem kilka samonapełniających się spamów na Wordpressie i chciałbym zapytać ile podstron zaindeksować, żeby nie podpaść centrali? Czy poniżej 10k to dobra wartość czy lepiej jeszcze mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 podpaść centrali hehe, wiesz, reguły nie ma ale 10 k to MOIM zdaniem bezpieczna wielkość Site ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mniej bez sensu jak dla mnie ;-) 10k może być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtas Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Dzięki za szybkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 żeby nie podpaść centrali? Nie słyszałem, dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ocsid Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Jedne banuje po 1k, drugie stoją z sajtem > 130k, więc zapomnij o regułach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A jak można szybko zaindeksować podstrony? Pingowanie w wordpressie jeszcze coś daje? pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachol Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Daje A do ilu serwisów eysyłasz pingi? I po ilu wileki G indeksuje Ci podstrony? Ja wysyłam pingi do około 10-20 serwisów i jak narazie zaindeksowanych podstron 0 pobieranie z wrzuta Polecam: Alternatywa Adsense Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Pewnie do okolo 10. Ale nie linkuje tych stron, wisza sobie poprostu i powoli wbijaja. Kiedys jak pingowalem 30 serwisow, plus jeszcze 1 wtyczka dodatkowa do wordpressa do pingowania plus czasem reczne pingowanie, to okazalo sie to duzo za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.