Mar Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Opłaca się być patriotą, postawiłem na naszych, kurs 1.75 1:0 Gratulacje!! Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 ja też postawiłem na naszych nawet 200zł boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 O nie.... Zapomniałem o meczu..... katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja się już wyleczyłem ze stawiania. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Je też teraz raz na 3 miesiące.. kiedyś to codziennie Raz miałem tydzień w którym zarobiłem na tym trochę ponad 3k... i tak się zaczęło. Obstawiałem codziennie... aż nie przegrałem połowy z tych 3k. Teraz to tak od święta boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Oddalając się od kwesti pięniedzy,mecz był bardzo ciekawy.Pokazali się bardzo młodzi gracze którzy są przyszłością polskiej prerezentacji.Do takich graczy mógłbym zaliczyć chociażby Adama Kokoszkę,Kamila Grosickiego oraz Dawida Nowaka. UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja byłem pod wrażeniem gry K. Grosickiego chociaż trzeba przyznać że grał trochę chaotycznie, ale to trema. Nowak i Kokoszka także pokazali sie z dobre strony. Dobrze zagrał także Wawrzyniak. Bardzo dobrze w środku piłkę rozdawali Goliński i Murawski ze wskazaniem na pierwszego. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lj2m Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Grosicki z Nowakiem pokazali klasę, szkoda że nie grali dłużej. Czy to Grosicki odmówił wyjazdu na mistrzostwa U-21, czy z kimś pomyliłem? Getlink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Czy to Grosicki odmówił wyjazdu na mistrzostwa U-21, czy z kimś pomyliłem? Tak, młody pogromca kasyn miał ważniejsze sprawy niż mistrzostwa. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Każdy popełnia błędy zobaczymy jak w środę pokaże się Wichniarek jak by wyszedł jeszcze Grosicki mogło by być ciekawie. UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 ja jestem ciekaw formy Błaszczykowskiego... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starling Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Jego nie zobaczysz kontuzja UX+SEM=ROI! mail:dszpak(malpa-at)gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 4 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 tak? to nawet nie wiedziałem szkoda... ale i tak to będzie ciekawy mecz. Czesi to jedni z faworytów ME. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.