Szczesiu1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Witam zapraszam do oceny strony www.GieldaKoni.com Jestem ciekaw waszej opinii:-) P.S pod kątem optymalizacji również. www.GieldaKoni.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 podoba mi się... tylko mam pytanie: To że cena pokazana jest dopiero po kliknięciu na więcej to jakiś zamierzony ruch? Bo mi się wydaje że cena jest dość istotna i dobrze jakby była na wierzchu. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Necro Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Nie wiem czemu, ale ta cena też mi wpadła w oko. Może chodzi o to że użytkownik bardziej klika na ogłoszenie wiedząc ile kosztuje, a inne olewa bo mu się nie chce zbytnio klikać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 bo ludzie już tak maja zawsze najpierw patrzą na cenę boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczesiu1 Opublikowano 1 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dziękuje za pierwsze opinie. Co do ceny w następnej wersji strony będzie to poprawione. Czekam na kolejne opinie. www.GieldaKoni.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalinowski Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Wracając jeszcze do ceny to... jeśli nie wiadomo o co chodzi... to chodzi o pieniądze Niby pieniądze to nie wszystko... Ale wszystko bez pieniędzy to h... Knajpy w Tarnowskich Górach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanchez Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Fajna tez chce taka zrobic na koniach jest niezla kasa w operze dziala super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEGE Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Strona bardzo ładna. Poprawilbym m.in. wyswietlanie ogloszen w uslugach https://www.gieldakoni.com/index.php?strona=weterynaryjne Dosc ciezko czyta sie dane kontaktowe. Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczesiu1 Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dziękuję za kolejne opinie. Poprawilbym m.in. wyswietlanie ogloszen w uslugach GEGE napisałeś m.in. to, co jeszcze uważasz, że trzeba poprawić i jak Twoim zdaniem poprawić cześć kontakt?? www.GieldaKoni.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.