mti Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Witam serdecznie wszystkich użytkowników, na forum trafiłem oczywiście z Google Od jakiegoś czasu przeglądałem tutejsze wątki, a teraz postanowiłem się zarejestrować i zdobytą wiedzą dzielić się z mniej doświadczonymi ode mnie. Mam nadzieję na owocne dyskusje. Pozdrawiam! Mateusz PremiumDomain.pl - wycena i listing wartościowych domen! domeny blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Cześć Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce. Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! smile.gif 1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum. 2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki. 3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze. 4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów 5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem. To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek Pozdrawiam i miłej lektury. WITAMY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korektor Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Dobry wieczór Witamy na PiO Profesjonalna korekta tekstów Poznaj zasady savoir-vivre. ręceprecz odtybetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symetryk Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Siemasz Tłumacz angielskiego Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smirnof Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ahoy Zakreceni.pl- Fotka, Zdjęcia, Ludzie !Nasz-Sklad.pl - Znajomi, Zdjęcia, Fotki naszych imprez i składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Car Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witaj Z powodu spadku SITE punktów brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.