lukaszdach Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Rozchodzi sie o strone czarnyhumor.pl Wydaje mi się że strona została zbanowana, tylko dlaczego, skoro istnienie bardzo krótko, nawet nie dodawałem jej do katalogów Czy mógłby ktoś to sprawdzić ?? wg, narzędzi webmastera google: "Indeksowanie strony głównej: Googlebot ostatnio uzyskał dostęp do Twojej strony głównej w dniu 2008-01-02." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dlaczego uważasz, że została zbanowana? Ja widzę, że jednak nie. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdach Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dlaczego uważasz, że została zbanowana?Ja widzę, że jednak nie. A gdzie strona główna? czarnyhumor.pl ?? są tylko subdomeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrBullet Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po lewej stronie masz nieregulaminowo oznaczony boks z reklamami a mianowicie "Zobacz też". Regulaminowo powinieneś nazwać ten boks jako "Linki sponsorowane". A strona główna mi normalnie działa. Pyszny Precel | Katalog stron Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdach Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Po lewej stronie masz nieregulaminowo oznaczony boks z reklamami a mianowicie "Zobacz też". Regulaminowo powinieneś nazwać ten boks jako "Linki sponsorowane".A strona główna mi normalnie działa. Racja:/ ale czy za to ban? Juz poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To nie jest BAN! Główna gdzieś wypadła, normalne w Google. Ban jest wtedy, gdy w ogóle nic się nie pokazuje na polecenie "site". Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdach Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To nie jest BAN!Główna gdzieś wypadła, normalne w Google. Ban jest wtedy, gdy w ogóle nic się nie pokazuje na polecenie "site". "Główna gdzieś wypadła, normalne w Google." Pocieszające Kiedy wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak Google odbije czkawką, to wróci. O ile strona nie spadła na pozycjonowane hasła, to nie masz się co marwić. Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdach Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Jak Google odbije czkawką, to wróci.O ile strona nie spadła na pozycjonowane hasła, to nie masz się co marwić. No w tym problem że była 9 na hasło "czarny humor" a tu nagle BUG, nie ma ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To nie jest BAN!Główna gdzieś wypadła, normalne w Google. Ban jest wtedy, gdy w ogóle nic się nie pokazuje na polecenie "site". Nie do końca bo często jak leci główna podstrony jakiś czas jeszcze się trzymają Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 czarnyhumor.pl/ - Sprzed 2 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszdach Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Wszystko wróciło do normy Google znowu indeksuje moja strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.