Trotyl Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Czy może się spotkaliście ze zjawiskiem filtra na słowa kluczowe zawarte w nazwie subdomeny? Wcześniej o subdomeny opierałem tylko zaplecze więc pozycje nie miały dla mnie znaczenia, ale jakiś czas temu zrobiłem "wartościową" stronę na subdomenie i mam filtr na słowo zawarte w urlu. I nie wiem czy to przypadek czy zaostrzona polityka przeciwko spam-adresom. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogórek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Przypadek, za domenę też można zostać ukaranym, ale chyba nie wrzucałeś wielu słów kluczowych w nazwie domeny/subdomeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie użyłem tylko jednego słowa. Ale w nazwie domeny mam liczbę mnoga tego słowa. Przeanalizowałem linki do strony i chyba filtr jest spowodowany przesyceniem tego słowa we frazach dwu i trzy wyrazowych. Do linkuje innymi frazami i zobaczę czy filtr puści. Edyta: https://www.adirects.com/proxy/ - znowu jakiś pasożyt :/:/ - przyczyna problemu nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.