maxmad1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam. Niektórym przeszkadzają limity na monitorpozycji.pl który na dzień dzisiejszy wynosi 20 fraz. Stąd moja propozycja darmowego zwiększenia tego limitu Nowy limit po zwiększeniu to 100 fraz - tak na początek Jak to ma działać? Trzeba posiadać konto z obsługą php na unikalnym IP (więc co do shared hosting - kto pierwszy ten lepszy). Zgłoszenia proszę wysyłać na grzegorz.derebecki (at, małpa czy co tam ) fdb.pl Pozdrawiam MonitorPozycji.pl - narzędzie SEO, specjalnie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mało , ciągle mało Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Coś MP.pl leży, czyżby przeciążenie? IF.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 We're sorry, but something went wrong.We've been notified about this issue and we'll take a look at it shortly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 nie działa https://monitorpozycji.pl/strony/ ale już https://monitorpozycji.pl/strony/raport/ działa :-) i można spokojnie korzystać Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmad1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mało , ciągle mało Czy ja wiem czy to mało. Może być i 1000 wszystko zależy od tego czym dysponujesz Wiecęj info na maila. MonitorPozycji.pl - narzędzie SEO, specjalnie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mało , ciągle mało Czy ja wiem czy to mało. Może być i 1000 wszystko zależy od tego czym dysponujesz Wiecęj info na maila. uzywam WEB CEO i sobie chwale Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmad1 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Mało , ciągle mało Czy ja wiem czy to mało. Może być i 1000 wszystko zależy od tego czym dysponujesz Wiecęj info na maila. uzywam WEB CEO i sobie chwale To się bardzo cieszę monitorpozycji na pewno nie ma tyle funkcji co webceo - i z założenia nie miał mieć Ja jednak jakoś nie potrafiłem, się przekonać do WEBCEO MonitorPozycji.pl - narzędzie SEO, specjalnie dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.