Virusek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Na mojej stronie etapety.com.pl nastąpił nagły spadek reklamodawców w formie reklamowej linków w menu. Ktoś może wie czym to może być spowodowane?. Reklamodawcy na pewno są więc teoria że nie ma komu się reklamować jest błędna. Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 To samo zauważyłem w swoim serwisie przed chwilą. Może GoogleAdsense coś kombinuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 może i dobrze że coś takiego się stało pozwoliło mi to zauważyć błąd w title na podstronach z tapetami. Można łatwo zwiększyć ilość reklamodawców modyfikując title na podstronach w następujący sposób: tapety [nazwa tapety/kategorii] tapety na pulpit : Nazwastrony.pl Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Też mam stronę z tapetami i również ostatnio zauważyłem mniejszą liczbę reklam. Myślę, że spowodowane jest to okresem świątecznym i to właśnie tego typu reklam jest teraz najwięcej. katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Też to właśnie mam, wcześniej były linki a teraz jest ... " Wyświetl reklamy na temat: [ ]" ... no i klików oczywiście 0. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presell24 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A u mnie tylko jedna reklama. Tekstu na stronie mam ok 6.000 znaków. Pozdrawiam Adam C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 To dziwne, że aż tak spadła liczba reklam. Wprawdzie to moje pierwsze święta z Google AdSense, ale nie spodziewałem się tego katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virusek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 cieszę się że nie tylko ja cierpię; 500% zarobki w dół Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 umnie na wsztkich stronach drastyczny spadek ilosci reklam linkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Albo kłopoty z googlebotem albo z dobieraniem tresci reklam ... Nie chodzi o to, że zmiejszyła sie ilość reklamodawców bo nie jest możliwe aby we wszystkich tematykach jakie mam nagle ludzie przeniesli sie na papierowa wersje anonsow. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaudi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 cieszę się że nie tylko ja cierpię; 500% zarobki w dół smile.gif Powiedz mi w jaki sposób zarobki mogły spaść Ci "500% w dół"? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Dokładnie coś jest nie tak, jeszcze tak niedopasowanych reklam nie widziałem... nie mówiąc już o cenach za kliki w te reklamy :/ Co do liczby reklamodawców, również nie uważam, żeby tak nagle spadła ich ilość... na dodatek w okresie darmowych kodów. Mar. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpa Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 chyba powoli wraca do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 O rzeczywiście reklamy już wróciły. Dziwna sprawa, a ten problem występował już od kilku dni. Mam nadzieję, że więcej przerw świątecznych Google sobie nie zrobi katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tnt16 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 U mnie wróciły jeszcze szybciej - przy okazji zauważyłem coś dziwnego. Na reklamach, które się nie wyswietlały miałem reklamy dobroczynne - po zmianie na "wypełnij przestrzeń kolorem w przypadku braku reklamodawców" natychmiast wróciło wszystko do normy. To pewie przypadek, no chyba że ktoś jeszcze miał podobną sytuację. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.