gerdi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jest już zaindeksowany 2-4k podstron w zalezności od DC, nie modeowany, więc wpisy od razu się pojawiają www.katalog.interion.org Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Serwerek Ci padł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie wszystko OK. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 - wyłącz miniaturki, które u ciebie nie działają, bo spowalnia to ładowanie Twojego katalogu - brakuje wewnętrznej wyszukiwarki, żeby sprawdzić czy strona jest już w Twoim katalogu - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 U mnie wszystko OK. Teraz działa, widocznie była to chwilowa niedyspozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Coś chyba zadyszkę ma serwerek Pozdrawiam, Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Coś mi się wydaje, że serwerek nieźle spuchł, podstrony wczytują się całą wieczność... If I could have my wasted days back Would I use them to get back on track? Stop to warm and karma’s burning Or look ahead , but keep on turning? -------------------- - Metallica Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 hmmm, naprawdę przydałoby się wyszukiwanie, bo nie wiem czy moje wpisy tam są, a prawdopodobnie są ) ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ittmk Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 I chyba mapa stronki ci nie działa... Katalog Bardzo Dobry Katalog Dobry Preselek Nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.