Gość Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Dzień dobry Niezły wątek do podbicia sobie licznika postów Ale do rzeczy: 1. Mam na imię Tomek 2. Trafiłem tutaj przez Google oczywiście wpisując po prostu "pozycjonowanie stron + forum" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzielawski Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Cześć Tomek... wspieramy Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Witaj Miłego przeglądania forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Cześć Tomek... wspieramy Cię. Nie wiem dlaczego, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że było to stwierdzenie dość ironiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Licznika postów tutaj sobie nie podbijesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Cóż to za niemiłe przyjęcie? Jeden post w lewo czy w prawo i tak chyba nie robi wielkiej różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.