Gremlin18 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Witam, Chciał bym sie poradzic alb dostać odpowiedz jak zrobić dodatkową literę w tokenie forum, Szukałem wszędzie nigdzie nie ma o tym wzmianki, inne metody nie działają. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Docieplenia Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 pomaga dodanie dodatkowego obowiązkowego pola podczas rejestracji rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mi pomogła aktywacja email. Na 100 forach nie ma nawet 1 bota Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Przepraszam za bezczelność Crash, ale masz aż 100 for ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonet Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mi pomogła aktywacja ręczna bo na maila i tak wchodziły Poszukaj na forum przemo. Warto wpłacić trochę kasy dla Przemo i dostać się do forum VIP - tam szybciej uzyskasz odpowiedź. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 leonet i co opowiadasz zbdury? na przemo jest mase tematow jak zabezpieczyc ise przed botami i nie trzeba wcale nalezec do vip. zecke tak Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zecke Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Hehe ja nie mam nawet jednego, jak dajesz rade tym wszystkim zarządzać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Co tydzień dostaje faksem raport osób odpowiedzialnych za poszczególne fora Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar22 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mi pomogła aktywacja email. Na 100 forach nie ma nawet 1 bota u mnie to nie pomogło ... i tak się boty aktywowały rOOt SoMe Planner - best post planner Agencja Social Media Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja mam aktywacje admina - usuwam boty MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Dodajcie jakiegos dodatkowego checkboxa, albo rozdzielcie pole email na to przed '@' i po.. Naprawde nie trudno. A reczna akceptacja przez admina to wg mnie juz ostatecznosc. Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 U mnie pomogło dodatkowe pytanie typu "Jaka jest stolica Polski?" i po botach nie ma śladu A aktywacja email nie za bardzo pomogła i tak pełno się ich rejestrowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc3t Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Najlepiej jakbys zastosowal jakies niespotykanie rozwiazanie. Starczy, ze token bedzie innego koloru i juz boty sobie nie poradza. Rozwiazanie latwe, latwe do obejscia ale spamerzy maja jedna wspolna ceche: nie beda marnowac czasu na 1 forum. Dlatego przy twoich 100 forach warto byloby jednak zastosowac kilka roznych rozwiazan. BTW: ty tym ludziom placisz za pilnowanie tych for? Skoro tak, to kiepskich ekspertow masz skoro nie moga sobie poradzic z botami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 pc3t - a kto powiedzial, ze crash ma problemy z botami? Pomyliłeś chyba osoby ;-) Adwokat Środa Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 U mnie pomogło dodatkowe pytanie typu "Jaka jest stolica Polski?" i po botach nie ma śladu Z takimi rzeczami to uważaj. Jeszcze trochę nam ulepszą system szkolnictwa i zaczniesz tracić użytkowników.. Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.