FiKaS Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam No pytanie takie jak w tytule Ja tam lubię pracować przy Trance a na wieczór chętnie coś z :chillout, ambient czy trip-hop Dzisiejszy numer 1 - Ronski Speed vs Oceanlab - E.O.S. Satellite. A na co dzień to Armin Van Buuren , Above&Beyond czy Dj Tiesto a jak u Was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpav Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A u mnie tak ;P https://www.lastfm.pl/user/cc_crash Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron? if.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Pete Tong Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flanker Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja zazwyczaj słucham muzyki relaksującej, spokojnej. Chociaż rock czasami przydaje się do mobilizacji katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty. Atrakcje turystyczne - wyjade.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Pracujecie przy muzyce ? Oczywiście Up The Irons! NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Pracujecie przy muzyce ? Oczywiście Generalnie wkurza mnie kazda sekunda ciszy, zwlaszcza jak mi sie radio online czasem wywali. A tak to leci FusionRadio Chicago (rytmy cos jakby trance) a ogolnie housik rzadzi (polecam live365.com i radio 169vocal house) a jak sie znudza monotonne rytmy housowo-elektroniczne, to live365 Best of the 80's Radio. Ewentualnie CD wlasnej produkcji mieszanka spokojnej muzyki, a nawet Chillout patchwork czy Enigma tez maja czasem swoj prime-time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja odpalam radiohoryzont.pl ale tylko w piatki/soboty wieczór, wtedy naprawdę fajny chillout leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Polskie radio - jedynka xhtml + mathml = matematyka Forum matematyczne Kamerzysta Toruń, wideofilmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dwójka https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A mnie muzyka rozprasza. Czasem w przerwie włączę sobie kawałem, na który mam akurat ochotę ale pracuje w ciszy. Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jakie życie taki R.A.P... w nim zawarte jest wszystko... i stary polski rock... ...może zna ktoś jakieś dobre radia online o powyższych parametrach? :-) boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 oczywiście wszystko co wpada w ucho prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pik4 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Przy pracy cisza, w przerwach radosny heavy metal o szatanie Content is Dead. Community is King Now System wymiany linków stałych? Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiMooN Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Hot108.com Sky.fm - zaleznie od humoru - np. kanal Mostly Classical do synchornizacji polkul mozgowych A tak poza tym to czasem lokalne Radio Gra Zasadniczo mam tvn24/24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 widze paru trancowcow tutaj witajcie panowie ;D wychowalem sie na tej muzyce na takiej jak podajecie ale jeszcze w czasach kiedy w polsce to byl underground teraz poszedlem w ciezsze klimaty ;D wracajac do pytania: nie ma sekundy zeby muzyka w sluchawkach nie leciala, ale napieprzanki nie puszczam tylko minimal lub deep minimal https://deepmix.ru radio ktore 24/24 moglbym sluchac. bardzo spokojny monotonny minimal ktory leci w tle i powoduje ze naprawde o wiele wiele lepiej sie mysli! naprawde bajecznie mocno polecam a jak sie dzieje cos w polityce to tok.fm ;] ;] ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.