nahpl Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 12 osób kupiło, wiele z tego forum ;-)Dzięki za interwencję, bo w sumie na aukcji chciałem sprzedać tylko 5. Przynajmniej konto w allegro masz zawieszone... Wejdź i nakarm głodne dziecko. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wipqozn Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak zapewne zauważyłeś, zrobione było tylko na tę właśnie okazję sprzedaży skryptu. Ale podoba mi się Twoja postawa, w życiu trzeba szukać plusów. Skuteczne pozycjonowanie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie zmienia to faktu że jesteś spamerem... Gdybym był adminem bądź modem to odpoczął byś na długo od tego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja też licytowałem, ale nie w celu spamowania tylko edukacyjnym. Na pozycjonowanie.pl nawet jest podobny skrypcik za free. Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wipqozn Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie zmienia to faktu że jesteś spamerem... Gdybym był adminem bądź modem to odpoczął byś na długo od tego forum... A producenci broni to mordercy... Właśnie dlatego nie jesteś adminem. Skuteczne pozycjonowanie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Racja. Sam bym pobanował z 3/4 tego forum i dlatego nie jestem i nie będę adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 https://wiadomosci.onet.pl/1640955,18,item.html Ciekawe czy ktoś dojedzie do tego kto, sprzedał tym osobą narzędzie do spamowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afek Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 I czujesz się teraz dumny wipgozn spamerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inco Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Najbardziej mnie śmieszy to że wipgozn za te parę złotych, które zarobił na tej aukcji może pójść siedzieć, przy złych wiatrach dla niego Powinien sie też cieszyć, że to się nie wydarzyło w USA, bo tam pewnie skazali by go na dożywocie, za pomoc "cyberterrorystą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wipqozn Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Czytajcie ze zrozumieniem, bo to nie ma nic wspólnego ze wspomnianym skryptem ;-) Te wiadomości dostaje każdy, nie tylko użytkownicy fotki ;-) Skuteczne pozycjonowanie we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witaj, Użytkownik Cherry przesyła Tobie następującą wiadomość: Hello! [...] Dalsza część wiadomości dostępna jest tutaj: https://www.fotka.pl/profil/Kontakt.html a tak naprawde link: https://www9.fotka.pl.agentid21389050.njexn...rpDzrohjcsntOjy cn? ;] niezle ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andro Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 że też ludzie chcą klikać w ten spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.