PawelC Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czy oni naprawdę nie mają co robić, tylko śpią o tak młodej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czachapl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 czy oni naprawdę nie mają co robić, tylko śpią o tak młodej godzinie kto ?? Strony internetowe zarzadzanienajmem.eu https://eyepedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Uwaga! Za 20 minut sprawdzana lista obecności Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaspałem Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 tylko 3 godziny .... Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 panowie ;] widze ze wam sie nudzi ;] Powiem wam w sekrecie, swego czasu (przyznam bylo to w gimnazjum) gdy rozpracowywalem internet siedzialem na kompie od 15 ( czyli skonczenia szkoly ) do 3-4 rano i pobudka na 6 i tak przez wiele miesiecy duzo przed kompem i po 2-3h snu organizm sie po paru tygodniach przyzwyczail. alee po jakims czasie zaczely sie dziac jaja...sie organizm tak przestawil ze gdy juz chcialem wrocic do normalniejszego zycia nie moglem spac...cale noce...musialem wpieprzac tabletki na sen, rozregulowaly mi sie jelita i do teraz mam jakies go**o zwane nadwrazliwoscia jelit i tez chapanie tabletek, dlatego nie przeginajcie za bardzo zebyscie jak ja nie skonczyli ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Przeważnie 0.00 do 7.30. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 brak snu jak i jego nadmierna ilość może doprowadzić do bezsenności Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 i ja jestem tego podrecznikowym przykladem, ale naszczescie jakos sie wyleczylem tylko te jelitka pozostaly ;] ;] ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashXT Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja wczoraj myślałem, że u fryzjera nie wysiedzę ... nie spałem coś kolo 20 godzin i po prostu nie miałem siły siedzieć wróciłem położyłem sie spać i wstałem o 2 ... już na nogach od 7 godzin masę pracy za mną ... fajny taki tryb Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych. Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamStudio Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Oj dzieci dzieci tak się robi a później tysiące wyjeb..e na leczenie głowy itp. rzeczy Powodzenia - mój tryb: o 6:30 wstaje o 23:30 i jest git. - - - -StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ale czego się nie robi dla swojej kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 dokladnie, wstaje o 5-7 ide do pracy na 6-8 i pracuje do 14-16 ( mam takie szyny ze moge wybrac sobie kiedy przychodze ) pracuje przez te 8h pelne obroty, wracam do domu i mam czas dla siebie, dla kobietki i dla znajomych ;] spac o 22-23-00 i zyje sie cudnie ;] Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariosoft Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Szkoda zdrowia na niewłaściwy tryb życia. Prawdopodobnie każdy jada również w pośpiechu (i lub) przed komputerem i wypija kilka kaw dziennie. To wszystko prowadzi w skutkach do zawału. Człowiek nie maszyna. Wypoczynek, właściwe odżywianie i aktywność ruchowa to podstawa do dobrego samopoczucia i "wydajności intelektualnej". xhtml + mathml = matematyka Forum matematyczne Kamerzysta Toruń, wideofilmowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumfank Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 i gownoe prawda. kawa jest bardzo zdrowa. 3 kawy dziennie rozlozone w ciagu dnia zdecydowanie polepszaja: trawienie, ukrwienie, myslenie, dotlenienie. pijac 10 kaw mozna miec problemy. zawaly spowodowane przez kawe maja osoby ktore maja juz problemy z sercem... oczywiscie mowie o kawie parzonej nie rozpuszczalnej ktora jest zdecydowanie mocniejsza od parzonej. Tusze i tonery - wejdz i kup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krywko Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 kawa jest bardzo zdrowa. Tia. Tylko, że kofeina uzależnia (szczególnie regularnie w małych dawkach) i potem baardzo ciężko rozpocząć dzień bez kawy. Łaziłem kiedyś po górach z dwiema takimi osobami Druga rzecz, to że łatwo przedawkować, a to już jest bardzo niebezpieczne. Trzeba się pilnować. Nie każdy potrafi. Reasumując: kawa jest równie zdrowa co alkohol Jestem w potrzebie - sprzedajecenne domeny regionalne za ułamek wartości tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.