Yeden Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Po tym czy rozumie taki tekst: -Która godzina ? -Też bym się napił ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 34 wyświetlenia i nikt nie wie ? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keNzi Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 nie kumam ;] Digi2 Webflow Agency Founder & CEO - Najlepsza agencja od Webflow, z którą kiedykolwiek współpracowałeś. Skontaktuj się aby się przekonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 :-k Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterix Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 z piciem rozumiem, ale z tą godziną to też nie kumam Bardzo wygodne materace hotelowe - śpij wygodnie i spokojnie. Źle śpisz? Pomoże Ci psychiatra warszawa. Na udany wypoczynek odwiedź piknik firmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 To jest skrót myślowy - fragment rozmowy dwóch facetów doskonale się rozumiejących. Był taki czas w Polsce, dwadziescia parę lat temu, kiedy niektóre napoje można był kupić dopiero od godziny 13-tej zero zero. Wyobraźcie sobie te długie, męczące godziny oczekiwania spragnionego narodu. Wstajesz rano i nie możesz kupić lekarstwa - makabra. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 W "Też bym się napił?" nie powinno być pytajnika. A dowcip stary, jak ja:D Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 20 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 dwadziescia parę lat temu, no i wszystko jasne wyszlo na to ze my faktycznie jestesmy mlodymi forumowiczami, ja cos tam z tych czasów pamietam ale tego akurat nie #-o Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 20 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2005 Klawisz pytajnika jest obok kropki, nie zauważyłem. Dowcip jest faktycznie stary, ale dobry. przestałem go opowiadać, bo zauważyłem, że przeważnie słuchacze śmieją się przez uprzejmość. Znaczy, nie rozumieją. EDDY, te twoje butelki sugerują znawcę tematu. Uważaj, niżej jest Intruder i patrzy na nie bardzo łakomie. A znasz inna wersję odpowiedzi: Pan Wojewoda jeszcze śpi. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Hahaha, a najlepsze z tego jest to, że ktoś opowiedział dowcip, a potem przez parę godzin wszyscy myślą o co chodziło. )) Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Jeż: Ty też jesteś blondynką ?))) usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 www.pasjans.pl/wesolek.html Pozdrawiam, breja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zYm3N Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 bo, żeby mnie powiadamiało jak jeż odpowie ;P to remove. usługi ślusarskie, frezowanie, spawanie, toczenie, zduny obróbka metalu, https://dev-blog.zymen.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 22 Marca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Część druga bardzo starych (nonsensownych) kawałów: Trzecia w nocy, walenie do drzwi, gospodarz w końcu wstaje wk******ny, otwiera, a tam stoi facet i pyta: -Panie, potrzebuje pan drzewo ? -Nieeeeee ! Nie potrzebuję! Rano wstaje, patrzy - drzewa nie ma. Ruchliwa droga, facet stoi i macha ręką. Wreszcie staje TIR, od razu duży korek, facet podbiega i pyta: -Panie, pan do Poznania. -Tak, siadaj pan. -Nie, ja tylko drogę chciałem pokazać. Do Poznania prosto. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.