toni Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witam - czytalem troche i odszukalem wiele wskazowek, jednak jesli chodzi o dodawanie do katalogow, to wszyscy mowia ze tak, a jakze itd. Ale czy warto nasza strone dodawac do jakichkolwiek katalogow - tych dobrych i tych slabszych? Czy niesie to za soba jakies ujemne konsekwencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 do katalogu od PR3 ręcznie dodawaj, a cała reszta jak masz to jakąś dodawarką. Jak będziesz różnicował anchor, słowa kluczowe i opis to nic Ci nie grozi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 mozesz mi polecic jakies dobre Free dodawarki, ktore moge zaprogramowac i ustawic doo jakich katalogow dodac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dodawarki są płatne typu Adder itp, skorzystaj z linkiseo.pl na początku dodają za friko do 50 katalogów, później jak zaplacisz 20zł to jedną strone dodaje do reszty katalogów, i będziesz mógł jeszcze jedną strone katalogować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 hmmm - szkoda ze nie ma nic za friko, co mogloby pomoc... z drugiej strony to niewiele te dwie dyszki za t co moze pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No dokładnie, jeżeli jest to strona na której Ci zależy, aby była odwiedzana to bym zainwestował. No chyba że chcesz zaoszczędzić to dodawaj ręcznie codziennie, te 10 minut dziennie możesz poświęcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 a ty na ile slow kluczowych bys dodawal diznnie i do ilu wyszukiwarek, zeby nie przesadzic - dodam, ze strona jest zupelnie nowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 3-4 linki na dzień z różnymi anchorami i później co jakiś czas stopniowo zwiększał ilość linków na dzień. Ja dodaje na bardzo dużo słów Ale skorzystaj z szukajki, bo te tematy były wałkowane xxxxx razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sorki ze zapytam ( nie gan za to), bo mi sie wszystko miesz - z roznymi anchorami, znaczys ie z roznymi slowami kluczowymi? a jesli tak, to kazdy link na 1 slowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 sorki ze zapytam ( nie gan za to), bo mi sie wszystko miesz - z roznymi anchorami, znaczys ie z roznymi slowami kluczowymi? a jesli tak, to kazdy link na 1 slowo? np masz anchor pozycjonowanie czyli różnicowanie tego słowa to np. pozycjonowanie stron, skuteczne pozycjonowanie etc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dzieki mistrzu - i nierozgaduj jak to toni zadawal pytania stylu... hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toni Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 hmm - ostatnia refleksja - co mi to da, jesli nawet katalog (a wlasciwie jego strona glowna) bedzie mial Page rank 4-5, jesli jestem jedna z 10 000 osob dajacych link do katalogu? Czy to czy 4 czy 2 ma wlasciwie jakis sens - ta refleksja nasuwa mis e bo mowiles: do katalogu od PR3 ręcznie dodawaj, a cała reszta jak masz to jakąś dodawarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Katalog jest mocniejszy poczytaj przyklejone tematy i trochę o PR a się dowiesz jaka jest różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.