djafro Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam. Trafiłem tutaj poprzez Google jak zapewne co niektórzy . Studiuje informatyke i zrozumiałem, że wiedza całe życie jest człowiekowi potrzebna i zarejestrowałem sie;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatar111 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Hey! boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Marius Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Studiuje informatyke i zrozumiałem, że wiedza całe życie jest człowiekowi potrzebna i zarejestrowałem sie;) No to jesteś uratowany Zamiast pozycjonowania gram na gitarze i polecam kurs gitarowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzezz Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 pozdrawiamy serdecznie "We could change the world if god give us the source code." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witaj! -- [ zarządzanie systemowe ] [ huna ] [ posnet bingo plus ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekr601 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 cześć (ja się cieszę, bo wreszcie trochę wiatru za oknem... więc jest lepiej!) pozdrawiam, marek r -- -- mia:ny - Nowy Jork dla turystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.